Problem s HDMI (nejde zvuk a obraz se po chvili zasekne)
Zdravim, mam problem s prehravanim filmu na TV. Na notebooku vse jde jak ma, ale kdyz pripojim notebook k TV, tak prehravany film jde bez zvuku a cca za 30s se zasekne i obraz. Drive jsem filmy prehraval bez problemu. Nevim cim to muze byt. Aktualizoval jsem ovladace, ale nic nepomohlo. Kdyz mam propojeny notebook s Tv tak vse jinak jde napr. videa na YouTube zvuk i obraz. Zkousel jsem i jine prehravace (GOM, VLC), ale nic nepomohlo.
Prosim vas o radu...
Notebook: Win 8.1 pro 64x, GeForce GTX 660M
TV: Samsung U32F5500
Prosim vas o radu...
Notebook: Win 8.1 pro 64x, GeForce GTX 660M
TV: Samsung U32F5500
- aktualizoval jsi ovladače přímo od NVidia (ne z Windows update)? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
- zkoušel jsi odinstalovat všechny code packy apod. (pokud máš něco nainstalované) a přehrát to s čistým http://mpc-hc.org/ ?
- zkoušel si vyměnit HDMI kabel?
- zkoušel jsi vypnout (pokus) HW akceleraci/DXVA?
- zkoušel jsi odinstalovat všechny code packy apod. (pokud máš něco nainstalované) a přehrát to s čistým http://mpc-hc.org/ ?
- zkoušel si vyměnit HDMI kabel?
- zkoušel jsi vypnout (pokus) HW akceleraci/DXVA?
-ano ovladace mam primo od NVidie
- ano tez jsem to ted zkousel prehrat v ciste forme
- dalsi HDMI nemam, abych to zkusil, nicmene kdyz jde YouTube, nebo kdyz koukam na live streamy pres TV tak vse jde, tak si myslim, ze to HDMI nebude.
- tento krok jsem nezkusil, protoze nevim kde presne se to nastavuje.
Zkousel jsem prehrat film v pc pres Windows Media player a slo to, ale kdyz propojim s TV tak to napise, ze soubor je poskozen.
Opravdu vubec nerozumim cim to muze byt....
- ano tez jsem to ted zkousel prehrat v ciste forme
- dalsi HDMI nemam, abych to zkusil, nicmene kdyz jde YouTube, nebo kdyz koukam na live streamy pres TV tak vse jde, tak si myslim, ze to HDMI nebude.
- tento krok jsem nezkusil, protoze nevim kde presne se to nastavuje.
Zkousel jsem prehrat film v pc pres Windows Media player a slo to, ale kdyz propojim s TV tak to napise, ze soubor je poskozen.
Opravdu vubec nerozumim cim to muze byt....
Hm, to je opravdu zvláštní chování. Zkusil jsi více nastavení výstupu na TV (klonovat, jako druhý display, ...)?
Zkousel jsem prepinat na notebooku, ale nepomohlo.
Nicmene film z USB prehraje, ale kdyz ho dam prehravat na notebooku, tak nejde.
Zkusim tedy jeste nastaveni vystupu ted s novymi drivery...
Nicmene film z USB prehraje, ale kdyz ho dam prehravat na notebooku, tak nejde.
Zkusim tedy jeste nastaveni vystupu ted s novymi drivery...
Tak jsem zkusil vse, co jsi mi tu doporucil, ale bohuzel nic nepomohlo.
Premyslim zdali je to problem s notebookem, nebo zdali je to neco v TV, nebot premyslim o reklamaci.....zkusil jsem vse, ale beztak to nejde
Co myslite ?
Premyslim zdali je to problem s notebookem, nebo zdali je to neco v TV, nebot premyslim o reklamaci.....zkusil jsem vse, ale beztak to nejde
Co myslite ?
Tak jsem to zkusil propojit s jinym pocitacem a vse funguje dobre, cili chyba bude na mem pocitaci.
Na pujcenem pocitaci jsem film spustil ve Windows Media Playeru a vse slo, pak ten samy film jsem pustil u sebe na
pocitaci a hodilo to chybu, ze soubor nejde prehrat, ale kdyz soubor prehraju ciste na svem pocitaci tak to jde....Pak se v tom vyznej
Na pujcenem pocitaci jsem film spustil ve Windows Media Playeru a vse slo, pak ten samy film jsem pustil u sebe na
pocitaci a hodilo to chybu, ze soubor nejde prehrat, ale kdyz soubor prehraju ciste na svem pocitaci tak to jde....Pak se v tom vyznej
skus si stiahnut MPC-HC http://mpc-hc.org/
a nastavit ho podla tohoto navodu
Plutotype sa s tym pekne vyhral :-) Dolezite je, aby si si stiahol 32-bit verziu mpc-hc, pretoze niektore filtre a pluginy, co tam pouziva su 32-bit...
a nastavit ho podla tohoto navodu
Plutotype sa s tym pekne vyhral :-) Dolezite je, aby si si stiahol 32-bit verziu mpc-hc, pretoze niektore filtre a pluginy, co tam pouziva su 32-bit...
To je nesmysl, přece se nebude pouštět do instalace té obrovské hydry, když má problém se zprovozněním i zcela základního přehrávání. Otestovat samotné MPC-HC ano, ale problém podle mě bude někde hlouběji v systému.
tazke je v jeho pripade radit kde je problem... vyskusal uz snad vsetko :-(
na jeho mieste by som uz asi davno reinstalol ciste windowze, tak ako radil Kamil :-E
na jeho mieste by som uz asi davno reinstalol ciste windowze, tak ako radil Kamil :-E
mna napadla este jedna vec, nemoze to byt tym, ze na pocitaci pustis film, das pauzu, pripojis TV cez HDMI, film odpauzujes a vtedy hodi chybu?
Tak reinstal je vždy poslední zoufalá možnost, chce to zjistit stav PC, využití procesoru, paměti, jesli se nezavrtal nějaký červ, projet antivirem a nějakým cleanerem, no a aktualizovat ovladače.