Zdravím všechny,
po nákupu nového receiveru jsem zjistil, že nepodporuje DVD se zvukem v MPEG, pouze v AC3, takže jsem se pustil do konverze mých domácích DVD na tento audio formát. Už jsem zkusil několik metod, ale pořád neúspěšně, sedím už nad tím několik dní a pořád se nedaří... Prosím nějakou dobrou duši o radu.
Jak jsem postupoval: v programu "Super" jsem převedl všechny VOB do AC3 (konvertováno pouze audio, video pouze "stream copy"), tzn. vob nebyly rozděleny do jednotlivých kapitol, jako se to děje v jiných programech, ale zůstaly v původním počtu. Převeden na AC3 byl i VIDEO_TS.VOB. S původními IFO a BUP soubory spuštění nefunguje, takže jsem je nově vygeneroval v Ifoeditu, s těmi to ale nefunguje také! Kontroloval jsem vytvořené kapitoly v nových IFO souborech a obsahují pouze jednu kapitolu namísto osmi, které má původní DVD, takže bude nějaký problém v namapování na VOBy. Když vezmu původní ifa a zedituju tam audio na AC3, stejně nejde, PgcEdit při kontrolním otevření hlásí: Chyba zavedení NAV balíku z VTS_01_0.vob v sektoru 1... Možná bude nějaký problém i v převedeném VIDEO_TS.VOB?
Předem moc díky všem za jakoukoliv radu!