TV samsung vs. TP Link vs.Lenovo
Zdravim, mam tady takovy dotaz Mam TV Samsung 3D a mam wifi router TP-LINK model TL-WR841ND. A Notebook Lenovo U310ku. Propojil jsme tady ty veci pres SAMSUNG LINK a poustim hudbu a filmy. Problem nastava u 3D filmu v PC ktere jedou pres ten router. Klasickej film cca 4Gb prehraje ok. Pokud ale poustim pres wifi 3D film kterej ma 8Gb a nekdy i vice, tak se film seka porad se nacita co minuta a nakonec je to cele odpojene zarizenim PC. Takova je tam hlaska. A cela wifi spadne, a nefunguje dokud se nerestartuje router.
Testoval jsem pripojit LAN kabel z routeru do pc a a film 12Gb v TV bezel 100%.
Takze bych videl problem nekde z PC do Wifi Routeru. Pac z routeru do TV to pres wifi slo perfektne. Jakmile jsem kabel odpojil z pc a slo to zae pres wifi do routeru tak to bezelo, dokud jsem film nevypl a nepustil film znovu... to se problem opakoval.
Poradi nekdo co s tim? Takovy prekladatelsky orisek mensi ....
Diky moc M.
Testoval jsem pripojit LAN kabel z routeru do pc a a film 12Gb v TV bezel 100%.
Takze bych videl problem nekde z PC do Wifi Routeru. Pac z routeru do TV to pres wifi slo perfektne. Jakmile jsem kabel odpojil z pc a slo to zae pres wifi do routeru tak to bezelo, dokud jsem film nevypl a nepustil film znovu... to se problem opakoval.
Poradi nekdo co s tim? Takovy prekladatelsky orisek mensi ....
Diky moc M.
Než se pořád drbat s nestabilní wifinou, to se jeden drát kolem obýváku vyplatí. A díky tomu, že každé malé dítě k Vánocům dnes dostává tablet s wifinou, tak už ani na vesnici v podstatě není možné najít volný kanál.