Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: přehrávání DVDček je pulzující kde je chyba.

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele KamilS
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    52

    mám problém s přehráváním kopií filmů na svém i ostatních stolních DVD přehrávačů, u přehrávání asi 5ti vteřinách se mírně pozastaví obraz a poté pokračuje takhle pulzuje celý film kde je chyba?
    mám vypalovačku LG GSA 4120b firmvare původní 102
    vypalovací program Nero verze 6.3.1.12 bundled
    Tento problém se vyskytuje asi u 80% DVD
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    KamilS
    zebi nero ???
    ještě napiš na jaké placky pálíš + či - a značka ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele KamilS
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    52

    Píši seznam DVD kterých se to týká
    Philips DVD-R
    Emgeton DVD+R
    Memorex DVD+R
    Verbatim DVD-R
    GIGAMASTER DVD-R
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Citace Původně odesláno od AleK
    zebi nero ???
    zebi LG ???

    To KamilS: Zkontroluj si kvalitu vypálení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    Kolega ma rovnez prehravac LG a ten spoustu medii "nezere" - neni to "spatnym" vypalenim ale "blbym" prehravacem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Atkins
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    463

    Koukam, ze jsem trochu vedle - nevadi, zkus vypalit DVD pokud mozno co nejnizsi rychlosti a porovnej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Black
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    50

    Jak kopirujes film? Rovnou z nera? Zkousel jsi to DVD z ktereho jsi to kopiroval v tom prehravaci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele KamilS
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    52

    DVD již už jako kopie jsem znovu přepálil, a ejhle původní bylo v pohodě, to druhé bylo poškozené pulzováním.
    Dobrý nápad zkontroluji kvalitu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Nemůžu si poct, ale vždycky když má někdo problémy, tak pálí na LG. Staymanova opěvovaná značka asi nebude to pravé ořechová.
    Nech tam to Nero a kup si Pioneer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele KamilS
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    52

    Krtku, Pioneer věřím ,že není špatnej, ale i on i každá jiná značka má v něčem svoje mouchy, jde o to je vyřešit selským rozumem a ne hned všechno zahodit a pořídit si jinou věc.
    Moc ti děkuji za tvojí radu,která není srovnatelná se solí, natož se zlatem
    díkec
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele KamilS
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    52

    jinak DVD jsem zkontroloval a jsou 100% v pohodě, takže asi to bude tím NEREM které plní skokově zásobník LG( tím si vysvětluji poposkakování filmu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Citace Původně odesláno od KamilS
    jinak DVD jsem zkontroloval a jsou 100% v pohodě, takže asi to bude tím NEREM které plní skokově zásobník LG( tím si vysvětluji poposkakování filmu)
    Chceš říct, že Ti testovací program nenajde žádnou chybu? Hoď sem nějaké výsledky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele KamilS
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    52

    test povrchu i souboru DVD je 100%, prostě žádné nečitelné fragmenty souborů. vkládat obrázek bohužel není v mých silách, jsem na to moc líný
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Tak aspoň napiš, čím to testuješ.
    Součástí NERA je CD-DVD Speed. V menu "Další" je "Test kvality disku".
    Pokud je výsledek takový: www.mybox.cz/alf/testy_dvd/ty-8r.png, mělo by to být dobré. Pokud máš výsledek takový: www.mybox.cz/alf/testy_dvd/ver-8r.png, hoď to DVD po psovi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chyba DVD Lab?
    Od vilik v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-10-2006, 11:12
  2. Kde je chyba?
    Od Tudlenedle v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-10-2005, 22:08
  3. Chyba v ac3
    Od rades v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2005, 21:30