Nemáš v BeSweetu zapnuté nějaké filtry? Navíc BeSweet neumí stretch, zvuk se prohloubí a zní jinak.
Nemáš v BeSweetu zapnuté nějaké filtry? Navíc BeSweet neumí stretch, zvuk se prohloubí a zní jinak.
- přes mkvgui vyextrahovaná CZ-stopa (kvalita v pořádků)
- pomocí programu FormatFactory převedeno mka do wav (kvalita v pořádků)
- přes besweetgui změna z 25 na 23,976fps a nastavené zpoždění - soubor stále wav(kvalita v pořádků)
- přes mkvgui sloučení videa s upravenou CZ-audiem (wav)
Toto su uplne zbytocne 4 kroky. Na spomalenie pouzivaj EAC3To (vid moj prispevok na prvej strane). Mas to v jednom kroku a korektne.
Nebo "Švýcarský nožík" z HDclub.sk. Nevím proč, ale EAC3To jsem samostatně nerozchodil, přitom v nožíku funguje.
Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 03-01-2014 v 13:33
Nj, cmd není nic pro mě, zkoušel jsem nějaké gui.
Jelikož mám dvě videa, kdy z jednoho videa musím audio stopu dostat k druhému videu, tak to zbytečné kroky nejsou, navíc pro zpoždění jsem použil BeSweet (viz taky tvůj příspěvek); a právě jsem spustil eac3togui a zjistil, že tento prográmek nabízí otevření jen audio souborů, nikoliv kontejnerů s videem (avi/mkv), takže té radě teď úplně nerozumím![]()
Naposledy upraveno uživatelem certok: 04-01-2014 v 02:07
Ospravedlnujem sa za nepresny copy/paste. Ano, ten prvy riadok tam nemal byt (Zato ti tam chyba byt dalsi, ktory robi enkodovanie wav->nieco) PCM audio sa koli neefektivite do videa nemuxuje.
Ta praca s wavom nieje vobec nutna, vzhladom k tomu, ze 99% audia bude ajtak 5.1/2.0 Dolby Digital.
- Vyextrahuj si audio (prvy krok)
- spomal za pomoci eac3to (pripadne pouzi GUI)
- vysledny Dolby Digital (640 kbs) subor naspat zmuxuj do urceneho videa, pricom az v tomto kroku nastavujes delay v mmg (z balika mkvtoolnix)
Hotovo
Eac3to vie pracovat aj s video (audio+video) subormi, ale treba pozriet v specifikacii, ktore podporuje. Teraz som mu skusil podhodit narychlo mkv a nebranil sa tomu, zobral audio-spomalil a vysledok bol na disku ulozeny DD. Pokial by bol problem v podpore inych kontajnerov, treba pouzit prvy sposob.
Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 04-01-2014 v 11:22
Ahoj vivid...i všichni ostatní,
počet kroků asi není úplně důležitýV tom eac3to, to prostě nenabízelo cokoliv od matrosky (mkv/mka), takže jsem jel pře BeSweet (na doporučení), kde jsem změnil fps i delay a fungovalo, zlobil jen remux přes mkvmerge s wav souborem s dat.toke 1,5Mbit/s, což byl asi ten problém....zkusil jsem přes BeSweet z wav udělat obyč mp3 a pak už kvalita zvuku byla dobrá.
Uvidíme, zda to nebyla jen náhoda, čekáme dalších pár pohádek
zatím ještě jednou díky všem za pomoc a mějte se fajn v tom roce 2014
PS.:
Teď jsem zkusil v eac3togui načíst jako zdrojový soubor *.avi i *.mkv, což však program odmítl. Jaký byl přesně postup, kterým si tam to mkv "nacpal" ?
Naposledy upraveno uživatelem certok: 07-01-2014 v 11:16
Ahoj prosím ťa bol by si ochotný natiahnuť tieto
SK Dabingi:https://uloz.to/fm#/my-files/YBKNaqlpNtiw a potom ich spracovať
do 1080p mkv ?
tu je Nik-pollo75,Heslo-Alojzo123