Zapojení staršího domácího kina pioneer
Zdravím, mám prosbu. Moc audio technice nerozumím a potřebuji poradit. Před několika lety (asi sedmi) jsem zakoupil domácí kino Pioneer - označení už nevím, ale skládá se z DVR-530h a sx-sw 77. Je to domácí kino se 160GB HDD a svého času mi fungovalo skvěle. Pokažené není, ale problém je v tom, že televize už nevysílá analogově. Mám relativně novou televizi Samsung (2 roky) - označení si opět nepamatuji, ale pokud je to podstatné, tak to zjistím (je to 3D televize s milionem funkcí, internet přes WiFi funguje, ale je to opruz).
Se zvukem kina jsem byl velmi spokojen a rád bych to celé využil co nejlépe. Poněvadž jsem nebyl schopen zapojit, aby to nahrávalo, zakoupil jsem přístroj Evolve Andromeda a USB HDD.
Poradí mi někdo co s tím? Přijde mi to škoda vyhodit, když to hraje dobře. Nebo aspoň nějakou část využít. Jo a mám také by přehrávač Samsung BD-D5500 na blue ray filmy. Rád bych, aby to celé nahrávalo a hlavně prehravalo s pěkným zvukem.
Doufám, že jsem to napsal alespoň trochu srozumitelně a najde se někdo ochotný poradit zacatecnikovi. Děkuji.
Se zvukem kina jsem byl velmi spokojen a rád bych to celé využil co nejlépe. Poněvadž jsem nebyl schopen zapojit, aby to nahrávalo, zakoupil jsem přístroj Evolve Andromeda a USB HDD.
Poradí mi někdo co s tím? Přijde mi to škoda vyhodit, když to hraje dobře. Nebo aspoň nějakou část využít. Jo a mám také by přehrávač Samsung BD-D5500 na blue ray filmy. Rád bych, aby to celé nahrávalo a hlavně prehravalo s pěkným zvukem.
Doufám, že jsem to napsal alespoň trochu srozumitelně a najde se někdo ochotný poradit zacatecnikovi. Děkuji.
DVR-530h je DVD/HDD rekordér s analogovým tunerem. Nahrávat tedy má význam např. ze SCARTu/kompozitního vstupu. Jako DVD/BD přehrávač máš BD-5500, takže DVR-530h ti je v podstatě k ničemu, když jsi pořídil Evolve Andromeda pro nahrávání/přehrávání záznamu z DVB-T na HDD.
sx-sw 77 je ALO (All In One) systém.. Podrobnosti zcela neznám.
TV je nevím jaká, ale snad má SCART. Vše by jsi mohl propojit analogově SCARTem a/nebo kompozitním propojením či klasickými stereo chinchi pro zvuk.
Bez urážky, ale to vše (snad vyjma TV) máš někde z bazaru nebo po rodičích?
sx-sw 77 je ALO (All In One) systém.. Podrobnosti zcela neznám.
TV je nevím jaká, ale snad má SCART. Vše by jsi mohl propojit analogově SCARTem a/nebo kompozitním propojením či klasickými stereo chinchi pro zvuk.
Bez urážky, ale to vše (snad vyjma TV) máš někde z bazaru nebo po rodičích?