Prevod zvuku MKV h264 AC3 na MKV h264 MP3,MP4
Caute,mam BluRay prehravac,ktory nepodporuje format MKV H264 so zvukom AC 3,potreboval by som ho cez program prerobit na MKV H264 MP3,MP4,alebo podobny,ktory jednoduchy program toto dokaze,aby to nebolo moc zlozite a najlepsie programik v CZ,SK jazyku .Tie filmy su vacsinou 1280 x 536 ...
Je tu aj test tohto mojho prehravaca LG BD 390 vo formate MKV :
https://www.tvfreak.cz/recenze-lg-bd390-blu-ray-s-pridanou-hodnotou/3401-4
Poradte prosim ,dik
Je tu aj test tohto mojho prehravaca LG BD 390 vo formate MKV :
https://www.tvfreak.cz/recenze-lg-bd390-blu-ray-s-pridanou-hodnotou/3401-4
Poradte prosim ,dik
To se teda divím, že dnes ještě existuje přehrávač, co neumí AC3! Takže univerzální program AviDemux.
[QUOTE=perdoch;475494]Caute,mam BluRay prehravac,ktory nepodporuje format MKV H264 so zvukom AC 3[/QUOTE]
Taky neexistuje! Podpora DD aj DTS stopy je pri BD playeroch povinna. Podla mna to mas len zle zmuxovane (problem s header compression).
Taky neexistuje! Podpora DD aj DTS stopy je pri BD playeroch povinna. Podla mna to mas len zle zmuxovane (problem s header compression).
Tazatel píše o přehrávání MKV se zvukem AC3... Ne o přehrávání BD.
Třeba daný interní přehrávač při přehrávání MKV nepodporuje AC3 v tomto kontejneru.
Třeba daný interní přehrávač při přehrávání MKV nepodporuje AC3 v tomto kontejneru.
[QUOTE=RoPo;475605]Tazatel píše o přehrávání MKV se zvukem AC3.[/QUOTE]
Tazatel pise, ze ma BD player. A tento musi (resp. mal by) podporovat zvuk, ci je v takom alebo inakom kontajneri. Kedze mkv so zvukom v DD/DTS su nepisany standard.
A pokial tento player takyto zvukovy standard z nejakeho dovodu nepodporuje, patri na smetisko a nema vyznam sa s tym zaoberat.
Tazatel pise, ze ma BD player. A tento musi (resp. mal by) podporovat zvuk, ci je v takom alebo inakom kontajneri. Kedze mkv so zvukom v DD/DTS su nepisany standard.
A pokial tento player takyto zvukovy standard z nejakeho dovodu nepodporuje, patri na smetisko a nema vyznam sa s tym zaoberat.
Vždyť je to 3 roky starý model.... Tak se tomu nediv. To ještě nebyla taková podpora MKV na BD přehrávačích.
3 rocny model nieje argument (moja 4 rocna TV to zvladne bez problemov).
Skor ide o odflaknuty fw, pretoze po kliknuti na review (z linky vyssie) je uvedene, ze zariadenie podporuje:
[TABLE="class: tbl_grey"]
[TR]
[TD]1920 x 1080[/TD]
[TD][/TD]
[TD="width: 106"] H.264[/TD]
[TD="width: 106"] AAC / AC3/ DTS[/TD]
[TD="width: 106"]Ano[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ale uz nepodporuje:
[TR]
[TD]1280 x 720[/TD]
[TD][/TD]
[TD="width: 106"] AVC[/TD]
[TD="width: 106"] AC3[/TD]
[TD="width: 106"] Ne[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Taktiez podporuje relativne "exoticky" zvukovy kodek AAC LC v mkv, co je format, ktory sa bezne vo videu nepouziva (niektore skupiny ho v mensej miere pouzivaju, no nieje to standard, taktiez specifikacia BD ho nepozna).
Co si teda o tom mysliet?
Skor ide o odflaknuty fw, pretoze po kliknuti na review (z linky vyssie) je uvedene, ze zariadenie podporuje:
[TR]
[TD]1920 x 1080[/TD]
[TD][/TD]
[TD="width: 106"] H.264[/TD]
[TD="width: 106"] AAC / AC3/ DTS[/TD]
[TD="width: 106"]Ano[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ale uz nepodporuje:
[TR]
[TD]1280 x 720[/TD]
[TD][/TD]
[TD="width: 106"] AVC[/TD]
[TD="width: 106"] AC3[/TD]
[TD="width: 106"] Ne[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Taktiez podporuje relativne "exoticky" zvukovy kodek AAC LC v mkv, co je format, ktory sa bezne vo videu nepouziva (niektore skupiny ho v mensej miere pouzivaju, no nieje to standard, taktiez specifikacia BD ho nepozna).
Co si teda o tom mysliet?