chcem kúpiť 55" 3D LED - ktorú by ste mi poradili? LG 55LA860V alebo Samsung UE55F6740?
potrebujem poradiť, lebo po pár dní/študovania som si ešte viac neistý ako predtým.
chcem si vybrať nový 55" 3D LED televízor - najprv som si vybral LG 55LA860V ale nakoniec sa mi zdá cena dosť privysoká, tak som skončil pri SAMSUNGu UE55F6740 (ale v tých Samsungoch je problém sa vyznať, pretože je tam strašne veľa modelov a na ich stránke je problém nájsť nejaký rozdiel medzi nimi).
V skratke čo asi od TV požaduje:
- samozrejme čo najlepší obraz
- určite SMART TV - tým pádom by sa patrilo čo najlepší procesor a RAM-ku (tu v RAM-ke vyhráva LG)
- DLNA
- nahrávanie z TV samozrejmosťou
- prehrávanie čo najviac video formátov
- mal by mať DVB-T2, DVB-C a DVB-S2
- pekné by bolo keby mal vstavanú kameru ako ten LG ale len kvôli kamere preplácať 200Eur sa mi zdá blbosť
Díky moc za rady.
chcem si vybrať nový 55" 3D LED televízor - najprv som si vybral LG 55LA860V ale nakoniec sa mi zdá cena dosť privysoká, tak som skončil pri SAMSUNGu UE55F6740 (ale v tých Samsungoch je problém sa vyznať, pretože je tam strašne veľa modelov a na ich stránke je problém nájsť nejaký rozdiel medzi nimi).
V skratke čo asi od TV požaduje:
- samozrejme čo najlepší obraz
- určite SMART TV - tým pádom by sa patrilo čo najlepší procesor a RAM-ku (tu v RAM-ke vyhráva LG)
- DLNA
- nahrávanie z TV samozrejmosťou
- prehrávanie čo najviac video formátov
- mal by mať DVB-T2, DVB-C a DVB-S2
- pekné by bolo keby mal vstavanú kameru ako ten LG ale len kvôli kamere preplácať 200Eur sa mi zdá blbosť
Díky moc za rady.
Z uvedenych by som asi LG..(aj ked vyrobca Samsung mi je sympatickejsi) Mal som moznost si ho pozrieť a obrazovo sa mi pacil. +pasivne 3D= pre mňa veľké plus.
nemá niekto osobnú skúsenosť s tými TV? hlavne ma zaujímajú praktické rady či majú pekný obraz, či všetko funguje keď ich pripojím na domácu sieť a iné...
[QUOTE=puxo;475409]či všetko funguje keď ich pripojím na domácu sieť[/QUOTE]
Jako jestli půjde obraz? ano půjde:) jinak ti doporučím přečíst vlákno "než se zeptáte"... a použiji větu, kterou jsem zrovna napsal v jiném vlákně: dát takové peníze za IPS panel je prostě kravina:) Loňský Philips 7007 nebo Samsung ES7000 už asi skladem nejsou...? Byla by to daleko lepší (obrazová) volba
Jako jestli půjde obraz? ano půjde:) jinak ti doporučím přečíst vlákno "než se zeptáte"... a použiji větu, kterou jsem zrovna napsal v jiném vlákně: dát takové peníze za IPS panel je prostě kravina:) Loňský Philips 7007 nebo Samsung ES7000 už asi skladem nejsou...? Byla by to daleko lepší (obrazová) volba
[QUOTE=sibelius;475482]Jako jestli půjde obraz? ano půjde:) jinak ti doporučím přečíst vlákno "než se zeptáte"... a použiji větu, kterou jsem zrovna napsal v jiném vlákně: dát takové peníze za IPS panel je prostě kravina:) Loňský Philips 7007 nebo Samsung ES7000 už asi skladem nejsou...? Byla by to daleko lepší (obrazová) volba[/QUOTE]
Pokud by někdo měl zájem tak Philips 7007 je na prodej, mám ji asi tak 9 měsíců a je ve skvělém stavu, stěhuji se a tak prodávám tuto tv.
Pokud by někdo měl zájem tak Philips 7007 je na prodej, mám ji asi tak 9 měsíců a je ve skvělém stavu, stěhuji se a tak prodávám tuto tv.
mám rád takých chytrákov čo len mudrujú ale neporadia nič - normálne si tu pýtam radu od tých čo to majú naštudované, lebo sa na rovinu priznám že ja to tak naštudované nemám a nerozumiem sa tomu tak - je taký problém mi poradiť ktorý z tých dvoch televízorov je lepší a či sa mi oplatí si priplatiť za ten LG alebo mi v pohode bude stačiť aj ten Samsung?
pre koho to problém je, tak radšej nech ani neodpovedá...
---------- Doplněno v 21:06 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:05 ----------
[QUOTE=sibelius;475482]Jako jestli půjde obraz? ano půjde:) jinak ti doporučím přečíst vlákno "než se zeptáte"... a použiji větu, kterou jsem zrovna napsal v jiném vlákně: dát takové peníze za IPS panel je prostě kravina:) Loňský Philips 7007 nebo Samsung ES7000 už asi skladem nejsou...? Byla by to daleko lepší (obrazová) volba[/QUOTE]
a čo sa týka Samsung-u ES7000 tak hneď na úvod som našiel že nemá DVB-T2 tuner, ktorý tam požadujem...
pre koho to problém je, tak radšej nech ani neodpovedá...
---------- Doplněno v 21:06 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:05 ----------
a čo sa týka Samsung-u ES7000 tak hneď na úvod som našiel že nemá DVB-T2 tuner, ktorý tam požadujem...
To jsem prehledl... Na slovensku se vysila v dvb t2? To jsem po pravde netusil. Jinak co se tyce chytraku, ja si na nej nehraji, jen ti doporucil stranku na nastudovani, protoze to lepe napsat neumim a ani nechci. A dal, kdyz pisu, ze ips stoji za prd, tak je asi logicke,ze doporucuji ten co ips neni. Ale omlouvam se za pokus o radu