TV za +/- 500€ na filmy/hry
Zdravim,
Planujem si kupit novu TV za +/- 500€.
Bude pouzivana prevazne na sledovanie 720p/1080p filmov a serialov.
Bude k nej pripojeny aj xbox takze obcas aj nejaka ta hra.
Na TV sa bude pozerat s vzdialenosti 3m.
Povodne som chcel kvoli vzdialenosti nejaku 47-50" ale tie uz su dost drahe takze sa uspokojim s 40-42".
Co som tak zbezne pozeral tak ma zaujal Samsung UE40F6400 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a Panasonic TX-L42E6E [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bol by niektori s nich dobra volba? Alebo zvolit nejaky iny?
Planujem si kupit novu TV za +/- 500€.
Bude pouzivana prevazne na sledovanie 720p/1080p filmov a serialov.
Bude k nej pripojeny aj xbox takze obcas aj nejaka ta hra.
Na TV sa bude pozerat s vzdialenosti 3m.
Povodne som chcel kvoli vzdialenosti nejaku 47-50" ale tie uz su dost drahe takze sa uspokojim s 40-42".
Co som tak zbezne pozeral tak ma zaujal Samsung UE40F6400 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a Panasonic TX-L42E6E [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bol by niektori s nich dobra volba? Alebo zvolit nejaky iny?
Dobrý den, za Philipse bych Vám doporučil Philips 46PFL3208H. V dané cenové kategorii máme i o něco lépe vybavené kousky, ale rozhodně ne v této velikosti a můj osobní názor je, že ze 3m nebude menší úhlopříčka žádné terno. Tato přitom zvládá FullHD, Smart TV a práci s externími disky, jako přehrávání filmů a nahrávání vysílání. Za ostatní výrobce ať se z diskutérů vyjádří někdo další :-)
Vo vyssich uhloprieckach som narazil este na Samsung UE46F6100 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a LG 50PH660S [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ako su na tom v kvalite obrazu pri porovnani s UE40F6400 a TX-L42E6E? Je porovnatelna? alebo budu horsie?
Su uz trochu nad limit ale ak by tam bola porovnatelna kvalita obrazu tak by som bol za tu vacsiu uhlopriecku ochotny si priplatit.
Ako su na tom v kvalite obrazu pri porovnani s UE40F6400 a TX-L42E6E? Je porovnatelna? alebo budu horsie?
Su uz trochu nad limit ale ak by tam bola porovnatelna kvalita obrazu tak by som bol za tu vacsiu uhlopriecku ochotny si priplatit.