22" led do kuchyne
Ahoj, poradte nejaky rozumny 22-24 palcovy led tv do kuchyne. signal bude z dvb-t anteny, takze by mal mat tento tuner. Nevyznam sa ale ci potrebujem DVB-T alebo DVB-T2 tuner (toto mi mozete aj jednoducho vysvetlit :)). Moje favorit znacky LG alebo Samsung. 3D a podobne vychytavky nepotrebujem. V obyvacke mam LG 42LA620S, tak mozno LG preferujem viac, aj kvoli kompatibilite ovladacov.
Dakujem a odpovede
---------- Doplněno v 22:40 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 22:38 ----------
Jo, este podmienka prehravanie DivX, mp3, mp4, mkv, ... cez USB a HDMI konetror
Dakujem a odpovede
---------- Doplněno v 22:40 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 22:38 ----------
Jo, este podmienka prehravanie DivX, mp3, mp4, mkv, ... cez USB a HDMI konetror
Cez HDMI ti TV moc toho sama neprehra, a co sa tyka TV, pri tomto rozmere je to asi jedno, zober si taku, ktora ti pasuje do kuchyne (aj LG aj Samsung prehraju videa z USB, Samsung ma mozno o chlp lepsiu podporu).
Tuner ti staci DVB-T, kym vobec niekto zacne ostro vysielat v T2 na Slovensku, bude uz aktualny novy standard HEVC, jedine ze by si chcel chytat juho-zapadnych susedov na antenu.
Tuner ti staci DVB-T, kym vobec niekto zacne ostro vysielat v T2 na Slovensku, bude uz aktualny novy standard HEVC, jedine ze by si chcel chytat juho-zapadnych susedov na antenu.
cez hdmi jasne ze mi nic neprehra. to len do buducnosti keby som tam chcel nejaky tuner zapojit.
nieco taketo... neviem ako sa oznacuju jednotlive serie, chcel by som z roku 2013, pripadne 2014 :)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nieco taketo... neviem ako sa oznacuju jednotlive serie, chcel by som z roku 2013, pripadne 2014 :)