Samsung ue55f6400 vs. Sharp LC-60LE652E
Nazdar. Rozhodujem sa medzi tymito dvomi tv co su v nadpise. Ktory by ste odporucili? klady zapori? Samsung som videl v predajni vizeral fajn.Sharpa som nikde nenasiel. Viac ma laka rozmer 60ky ale funkcie a inteligentnejsie ovladanie ako aj ovladac ma lepsi samsung ak sa nemylim.Chcem to viac menej na PS4 a filmy divx,mkv. Kablovka digitalna bude natom asi hnusna ale tu moc nepozeram.
Pri Samsungu si ustriehni clouding, to je zaroven najvacsi zapor a leskly display, oproti matnemu SHARPu.
Digitalna kablovka vonec nemusi byt hnusna, ak ti provider poskytne adekvatny signal (HD).
Digitalna kablovka vonec nemusi byt hnusna, ak ti provider poskytne adekvatny signal (HD).
pomylil som sa nemam kablovku ale DVB-T tuner Evolve a na aktualnej 32ke LCD samsung starej 4 roky to vizera v pohode oproti byvalemu analogu. Nuz na tu 60ku to asi stacit nebude ale to vobec neriesim tv moc nepozeram. tak rok-dva dozadu som videl v elektroworld 60ku sharp a zblizka sa mi zdalo ze tam vidiem medzeri medzi pixelmi. Tie cerne hluche body ked sa vzdialis nevidis. Neviem ako je natom tento. pozerat budem nato tak z 3metrov. Osobne som viac za ten sharp aj ked vraj dlho prepina programi a triedenie a ukladanie kanalov co som sa docital je na prd.
[QUOTE=krocan;473390]triedenie a ukladanie kanalov co som sa docital je na prd[/QUOTE]
A co chces triedit pri nasich troch muxoch (z toho jeden plateny)? Na to sa vykasli, nieje to podstatne.
A co chces triedit pri nasich troch muxoch (z toho jeden plateny)? Na to sa vykasli, nieje to podstatne.
Ved to mas pravdu len to je jedine co som si tak zapametal ako negativa z niakych osobnych skusenosti ludi. Co som tak cital tak niesu nanho negativne ohlasi oproti samsungom a ty tiez si nanho niake negativa nedal. Rad si precitam kritiku obydvoch ak by tu dakto napisal a podla toho sa rozhodnem. Nie som taky tv fanatik takze rad si necham poradit.
[QUOTE=krocan;473392]ty tiez si nanho niake negativa nedal[/QUOTE]
Jedine, co som spominal tady. Ale treba vediet (presnejsie vidiet), co com je rec, aby si chapal suvislosti.
Jedine, co som spominal tady. Ale treba vediet (presnejsie vidiet), co com je rec, aby si chapal suvislosti.