Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: SS2 + ALT-DVB chybová hláška

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Venton
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    5

    Zdravim
    Se satelitem teprve začínám takže praktické zkušenosti=0
    karta SkySter2 rev2.6c
    motor SRT DM 2100
    LNB humax 0,3dB

    Motor natáčí bez problému
    Nainstalován prog. ALT-DVB verze 1.0.7 naskenuju družici najde signál na všech transponderech kolem 60% až 80%
    Pak vyberu nějakou stanici ze seznamu a vyskočí ta chybová hláška jak je na prvním obrázku http://www.venton.wz.cz/altdvb.html

    Měl jsem nainstalovaný i starší verze programu dělalo to taky a navíc když jsem nastavoval DiSEqC a dal Gotox,x a pak Send tak to taky hodilo Error
    Nevíte někdo kde je chyba už jsem v koncích.

    Edit: Chybová hláška odstraněna spuštěním souboru Register_DvbSource.bat nainstallováním codecu codecsfordvbmagic.exe a DirectX 9 chybová hláška už nevyskakuje,ale stále nejde ani zvuk,obraz se objeví po přepnutí /jenom někdy/jako statickej obrázek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    1. restartovat počítač
    2. pokud to nepomůže, je třeba změnit graf, zkus nastavit nějaký auto jestli tam je(já to nepoužívám) to si potom postaví graf stejně jako např. WMP.
    Někdy pomůže pustit něco ve WMP - mpeg soubor, potom už vybírá správný renderer.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Venton
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od pavelpt
    1. restartovat počítač
    2. pokud to nepomůže, je třeba změnit graf, zkus nastavit nějaký auto jestli tam je(já to nepoužívám) to si potom postaví graf stejně jako např. WMP.
    Někdy pomůže pustit něco ve WMP - mpeg soubor, potom už vybírá správný renderer.
    Přesně tak už to funguje celej den se stim mrnim jdu to oslavit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Venton
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    5

    No tak jsem se unáhlil všechno ještě nefunguje konkrétně plugin pro motor DiSEqC stále nejde nastavit.Původně jsem zkoušel i ProgDVB už ho nepoužívám a ten plugin se stále odkazuje na něj no tak sem znova vytvořil ty adresáře a dal do Satellites *.ini plugin seznam načte.Nastavim dám odeslat a je tu chyba.
    Astru mam na 0° když točim na HotBird mam nastaveno 6.2° zatim nic jinýho nechytám,ale takhle to dopočítávat se mi zdá blbost přes ten plugin to musí jít samo nebo někde dělám chybu
    [/url][/list]
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Nepoužívám Diseq, takže jenom z doslechu.

    Pro každé ovladače je potřeba jiný plugin.Toto zkontrolovat, jestli verze odpovídají více na http://www.dvbskystar.com/motordiseqc.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Venton
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    5

    Tak jsem to ještě jednou pročet a nenašel jsem kde je chyba používám SS2DISEqC 1.8 (SkyNet.sys v 4.3.0) tu cestu jsem opravil v registrech.
    Chybu to háže pořát,možná to dělá to že sem tam installoval ten ProgDVB
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    1. AltDVB by si to mělo ovládat samo, ale fakt nemám, nevím
    2. Zkus http://www.skystar2.info/forum/index.php tam to má spousta lidí.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. chybová hláška
    Od ludva10 v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-09-2009, 08:53
  2. Vegas 7 - chybová hláška při spuštění
    Od jobro v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-02-2009, 22:26
  3. Procoder 3 a chybová hláška
    Od milennium v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 17:47
  4. Chybová hláška AirStar 2TV
    Od Šány v sekci DVB-T
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-02-2006, 13:06
  5. dvdsupencode a chybová hláška
    Od Libor v sekci Titulkování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-07-2004, 01:46