Titulky pro DVD bez zásahu
Dobrý den řeším již delší problém jak vložit titulky do DVD respektive co využít za přehrávač. Tento problém jsme již vyřešil čili můžu si pustit celý film z DVD (original bez jakýchkoli titulků) a pustit k tomu SRT titulky. Nyní řeším způsob jak 4 části titulků spojit. DVD je rzdělené do 4 částí které lze samostatně přehrát na tyto jednotlivé části jsme vytvořil titulky, když je ovšem spojím dohromady přes Subttile workshop sedí pouze titulky v první části a zbylé titulky jsou již posunuté. Přitom FPS titulků by mělo být nastaveno správně vzhledem k tomu že jsme DVD neripoval ani nijak neupravoval. Mohl by mi prosím někdo poradit ?
Upozorňuji ještě že způsob kdy udělám DVD rip a pak k tomu dám titulky nechci neboť by se tím porušil autorský zákona to já nesmím!! (s DVD podnikám)
Upozorňuji ještě že způsob kdy udělám DVD rip a pak k tomu dám titulky nechci neboť by se tím porušil autorský zákona to já nesmím!! (s DVD podnikám)
Tohle mě samozřejmě napadlo, řekkl bych že ruční přečasování bude krajní řešení nebo jak jsi to myslel přečasovat (změnit FPS, posunout začátek tech částí o nějaký čas ??)