Lg42pc1r nejde zapnout
Zdravim.Mam problem s touto televizi.Nejde zapnout.Presneji jde o toto..dam do site pak zapnu dalkou pres program cislo 1.Rozblika se kontrolka bile a pak nic.Nic nenaskoci.Kde jeasi chybka?Dekuji za odpovedi.
Když dovolíte, já su Tonek Trósil. Protože přéčinou je elektrónka E-13 z našeho podniko Katoda Olomóc, přepojuje se k omluvě i naša fabrika." LG :-)
A já už myslel,že se nikdo neozve.Tak to jsem rád,že se to vyřešilo ku všeobecné spokojennosti.Další návrh?
ale dobry ne ?:-) Hi, stači vymenit kondiky ve zdrojove časti. ale jinak větší radu tady nehledej.ahoj
Odpověď naprosto super...fakt...to s těma kondíkama mi raděj i jinde,ale píšou za to strašnou pecku za servis...
[QUOTE=sklokan1;471720]Já nevím.Proto se ptám abych věděl.[/QUOTE]
Nejlepší elektrolyty po více jak 1 000 hod. ztrácí kapacitu ( ta je závislá i na teplotě ). Toto směřuje k výměně celých desek ( a nejen toto ).
Nejlepší elektrolyty po více jak 1 000 hod. ztrácí kapacitu ( ta je závislá i na teplotě ). Toto směřuje k výměně celých desek ( a nejen toto ).
[QUOTE=tesla15;471724]
Nejlepší elektrolyty po více jak 1 000 hod. ztrácí kapacitu ( ta je závislá i na teplotě ). Toto směřuje k výměně celých desek ( a nejen toto ). [/QUOTE]
Takže je lepší koupit novou TV?
Nejlepší elektrolyty po více jak 1 000 hod. ztrácí kapacitu ( ta je závislá i na teplotě ). Toto směřuje k výměně celých desek ( a nejen toto ). [/QUOTE]
Takže je lepší koupit novou TV?
Hi, ano travalo ti to, ale přišel jsi na to. kup si radeji novou TV .-do TV z roku 2007 se uz nevyplati investovat. na tož do stare plazmy.
Ve většině případů stačí vyměnit ty vadné kondenzátory ( jsou nahoře vypouklé - poznáš to pouhým okem) a TV se rozjede. Ale jestli doma nemáš ani pájku a netroufáš si na to, pak jedině servis nebo novou TV.
Tak já bych to samozřejmě mohl jako správný český "odborník" rozebrat a mrknout dovnitř,ale...zavolám jednomu maníkovi a pak se uvidí.Nemám teď peníze na novou a tak pokud by oprava vyšla třeba na 1000kč,tak bych to do toho investoval.