Graficka karta+video
Jakou grafickou kartu do pc abych pak mohl propojit pc-video a pc-kameru?
Je lepsi zvolit grafickou kartu nebo nejaky konvertor?
Dekuji
Dekuji
[quote=jack68]Jakou grafickou kartu do pc abych pak mohl propojit pc-video a pc-kameru?
Dekuji[/quote]
prosim poradte
Dekuji[/quote]
prosim poradte
[quote=Pitomec]Na grabování analog. záznamu jedině A/D převodník (Canopus ADVC-1394) a žádný grafický karty.[/quote]
chci prevest z VHS kazet zaznamy na DVD.Takze mi doporucujete A/D prevodnik?
chci prevest z VHS kazet zaznamy na DVD.Takze mi doporucujete A/D prevodnik?
A/D převodník od Canopusu, následně editovat (Ulead Media Studio, Vegas atp.) a pak Canopus ProCoderem 2 převést do MPEG-2.
[quote=Pitomec]A/D převodník od Canopusu, následně editovat (Ulead Media Studio, Vegas atp.) a pak Canopus ProCoderem 2 převést do MPEG-2.[/quote]
Muzu pouzit i program Pinnacle studio.Mam ho jiz zakoupeny
Muzu pouzit i program Pinnacle studio.Mam ho jiz zakoupeny
[quote=Pitomec]Můžeš, ale... - existují rozhodně lepší softy (k mání třeba na DC).[/quote]
ktery software by si mi doporucil(s kterym mas dobre zkusenosti)?
Jak si mi doporucil Canopus ADVC-1394 nikde to nemuzu v prodejne najit.Maji vetsinou jen bud convektory nebo graficke karty s VIVO
Jak si mi doporucil Canopus ADVC-1394 nikde to nemuzu v prodejne najit.Maji vetsinou jen bud convektory nebo graficke karty s VIVO
[quote=jack68][quote=Pitomec]Můžeš, ale... - existují rozhodně lepší softy (k mání třeba na DC).[/quote]
Jak si mi doporucil Canopus ADVC-1394 nikde to nemuzu v prodejne najit.Maji vetsinou jen bud convektory nebo graficke karty s VIVO[/quote]
Syntex už tady napsal clee a co se týká softu, tak já dělám v UMS7 (Ulead Media Studio 7).
Jak si mi doporucil Canopus ADVC-1394 nikde to nemuzu v prodejne najit.Maji vetsinou jen bud convektory nebo graficke karty s VIVO[/quote]
Syntex už tady napsal clee a co se týká softu, tak já dělám v UMS7 (Ulead Media Studio 7).
[quote=Pitomec][quote=jack68][quote=Pitomec]Můžeš, ale... - existují rozhodně lepší softy (k mání třeba na DC).[/quote]
Syntex už tady napsal clee a co se týká softu, tak já dělám v UMS7 (Ulead Media Studio 7).[/quote]
Dekuji.ZKusime a popripadne zakoupime.Dnes jsem byl v obchode a tam mi doporucili convektor.Ze kvalita je pry lepsi.TAk nevim(tim nechci nejak zpochybnit tvuj nazor)Jen s toho mam tezkou hlavu.
Syntex už tady napsal clee a co se týká softu, tak já dělám v UMS7 (Ulead Media Studio 7).[/quote]
Dekuji.ZKusime a popripadne zakoupime.Dnes jsem byl v obchode a tam mi doporucili convektor.Ze kvalita je pry lepsi.TAk nevim(tim nechci nejak zpochybnit tvuj nazor)Jen s toho mam tezkou hlavu.
a co je podle nich "konvektor"? 9-) co je vektor bych este vedel... btw. canopus sem pouzival taky, bez potizi....
[quote=jack68]Dnes jsem byl v obchode a tam mi doporucili convektor.Ze kvalita je pry lepsi.TAk nevim(tim nechci nejak zpochybnit tvuj nazor)Jen s toho mam tezkou hlavu.[/quote]
O úrovni technických znalostí prodavačů vůbec nepochybuju 9-)
O úrovni technických znalostí prodavačů vůbec nepochybuju 9-)
[quote=Pitomec][quote=jack68]Dnes jsem byl v obchode a tam mi doporucili convektor.Ze kvalita je pry lepsi.TAk nevim(tim nechci nejak zpochybnit tvuj nazor)Jen s toho mam tezkou hlavu.[/quote]
O úrovni technických znalostí prodavačů vůbec nepochybuju 9-)[/quote]
Dam na Vas.Nevite kde bych mohl canopus zakoupit a za jakou cenu?Zkousel jsem internetove obchody ale nenasel jsem to ani v jednom
O úrovni technických znalostí prodavačů vůbec nepochybuju 9-)[/quote]
Dam na Vas.Nevite kde bych mohl canopus zakoupit a za jakou cenu?Zkousel jsem internetove obchody ale nenasel jsem to ani v jednom
[quote=Pitomec]Vždyť to tady psal už clee (so květen 21, 2005 14:36:12) - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
Dik.Akorat ta cena me zarazi.Ja mel nachystanych max 6000.
9000Kc se mi zda uz docela hodne :(
Dik.Akorat ta cena me zarazi.Ja mel nachystanych max 6000.
9000Kc se mi zda uz docela hodne :(
[quote=jack68]Dik.Akorat ta cena me zarazi.Ja mel nachystanych max 6000.
9000Kc se mi zda uz docela hodne :([/quote]
Souhlas, za jednoúčelové zařízení je to pro video-amatéra dost peněz. Zvláště když se dá jen za mírně vyšší cenu koupit rovnou miniDV kamera s integrovaným A/D převodníkem, která už přecejen má více možností využití. Zvaž i tuto možnost.
9000Kc se mi zda uz docela hodne :([/quote]
Souhlas, za jednoúčelové zařízení je to pro video-amatéra dost peněz. Zvláště když se dá jen za mírně vyšší cenu koupit rovnou miniDV kamera s integrovaným A/D převodníkem, která už přecejen má více možností využití. Zvaž i tuto možnost.