Rozbočení signálu z konvertoru do dvou kabelů
Zdravím, potřeboval bych poradit s rozbočením signálu do dvou koaxů, zapojen bude vždy jen jeden satelitní přijímač, který budu střídavě přenášet mezi dvěma byty v témž domě. Existuje nějaký rozbočovač nejlépe s F konektory ? Děkuji za odpověď, Čenda
Twin znamena dalsi kabel od paraboly, ktery asi tahat nechce. Proc mu vnucovat neco, kdyz chce jen rozdelit signal :-)
---------- Doplněno v 10:41 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:39 ----------
[QUOTE=CHRDINKA;470846]Díky moc, ten třetí se mi zdá nejvhodnější, malý útlum a široký rozsah frekvencí[/QUOTE]
Pozor na DiSEqC. Ten ktery jsi vybral neni pruchozi prave pro DiSEqC. (tzn. motor nebo dalsi LNB na jinou druzic)
---------- Doplněno v 10:41 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:39 ----------
[QUOTE=CHRDINKA;470846]Díky moc, ten třetí se mi zdá nejvhodnější, malý útlum a široký rozsah frekvencí[/QUOTE]
Pozor na DiSEqC. Ten ktery jsi vybral neni pruchozi prave pro DiSEqC. (tzn. motor nebo dalsi LNB na jinou druzic)
[QUOTE=RoPo;470861]........ Proc mu vnucovat neco, kdyz chce jen rozdelit signal :-) [/QUOTE]
Jen jsem se ho ptal, a tedy nic jsem mu nevnucoval. Mimochodem další méně praktickou možností je využití LNB Out prvního STB.
Jen jsem se ho ptal, a tedy nic jsem mu nevnucoval. Mimochodem další méně praktickou možností je využití LNB Out prvního STB.
[QUOTE=bastlir;470871]Mimochodem další méně praktickou možností je využití LNB Out prvního STB.[/QUOTE]
on má len jeden prijímač, viď dotaz.
Nosí si ho vždy sebou do druhého bytu, když se chytne s manželkou aby se tam mohl dívat v klidu na fotbálek případně nějaký ten Penthaus po pulnoci když už není do čeho píchnout.
tudíž loop through není udělat na čem.
čenda promine, není to osobní.
on má len jeden prijímač, viď dotaz.
Nosí si ho vždy sebou do druhého bytu, když se chytne s manželkou aby se tam mohl dívat v klidu na fotbálek případně nějaký ten Penthaus po pulnoci když už není do čeho píchnout.
čenda promine, není to osobní.
[QUOTE=Dagy2;470882]on má len jeden prijímač, viď dotaz.
čenda promine, není to osobní.[/QUOTE]
To spíš k nějaké sousedce.;) Ale ulítlý to je. To bych za babku raději koupil nějakou šunku a přenášel bych kdyžtak jen kartu.
čenda promine, není to osobní.[/QUOTE]
To spíš k nějaké sousedce.;) Ale ulítlý to je. To bych za babku raději koupil nějakou šunku a přenášel bych kdyžtak jen kartu.
tak k sousedce je lepší láhev sektu za 4 EURa než vláčit SAT přístroj. Ulítlý to je, ale asi má k tomu dôvody.
[QUOTE=Dagy2;470895]tak k sousedce je lepší láhev sektu za 4 EURa než vláčit SAT přístroj. Ulítlý to je, ale asi má k tomu dôvody.[/QUOTE]
Aha, a proč utrácet za flašku? Co na ni zazvonit a rovnou na ni hupnout?:-E
Není nad to, napsat si sem pro rádoby odbornou radu. :-I:)
Aha, a proč utrácet za flašku? Co na ni zazvonit a rovnou na ni hupnout?:-E
Není nad to, napsat si sem pro rádoby odbornou radu. :-I:)