Tazatel: Tom
Znění dotazu: Zdravím, nesetkali jste se u Notebooku HO DV 6720 s tím, že po připojení HDMI zmizí ikony? Na tv je komplet plocha i s ikonami, na notebooku zůstane jen modrá plocha. Přeinstaloval jsem komplet balík NVidia pro grafiku a problém stále přetrvává...
Mooc díky za každou radu! Tom
Technika, které se dotaz týká: Notebook/TV
Znění dotazu: Zdravím, nesetkali jste se u Notebooku HO DV 6720 s tím, že po připojení HDMI zmizí ikony? Na tv je komplet plocha i s ikonami, na notebooku zůstane jen modrá plocha. Přeinstaloval jsem komplet balík NVidia pro grafiku a problém stále přetrvává...
Mooc díky za každou radu! Tom
Technika, které se dotaz týká: Notebook/TV
Nemáš jen prohozené obrazovky, tzn. z TV se stane primární a z notebooku sekundární? Jaký OS? Pokud Windows 7/8 tak zkus Win+P a dát duplikovat.
[QUOTE=KamilZ;469103]Nemáš jen prohozené obrazovky, tzn. z TV se stane primární a z notebooku sekundární? Jaký OS? Pokud Windows 7/8 tak zkus Win+P a dát duplikovat.[/QUOTE]
Je to Vista, čistil jsem to CC Cleanerem (nouzově, jinak mám TuneUp) a od té doby to dělá....
Je to Vista, čistil jsem to CC Cleanerem (nouzově, jinak mám TuneUp) a od té doby to dělá....
Instaloval jsi drivery přímo od Nvidia? Jak vypadá nastavení monitorů? Viz http://images.pcworld.com/images/article/2012/07/nvidia-11389066.jpg