Winfast tv2000XP expert a win7
mám takový problé, že nemůžu nějak nahrávat zvuk, ale video nahraju, mám nejnovější PVR a zkoušel jsem různé nastavení, ale zvuk nejsem schopen nahrát, na XPčkách to šlapalo ale win 7 nějak stávkuje, máte nějaké rady jak na to, zkoušel jsem nahrávat i v Nero video, ale taky jen obraz.
audio mám přez ten káblík co se kdysi strkával do co romek
audio mám přez ten káblík co se kdysi strkával do co romek
[QUOTE]nemůžu nějak nahrávat zvuk, ale video nahraju[/QUOTE]
Předpokládám, že sledování přes tuto tv kartu je v pořádku (video i audio). Já se ptám proto, aby jsme věděli přesně kdy nastává problém.
Já tuto kartu vlastnil a byl sem dokonce jejím propagátorem. Ovšem za časů Win98SE. Pamatuji si, že grabování se muselo nastavovat v PVR karty (je tam někde roletové menu i ohledně audio). Musíš to zkoušet - různé varianty v tom roletovém menu.
Ono přece jenom tahle tv karta už je "muzejní" a byl div, že šlapala i na WinXP.
Mrkni sem: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Je to můj web ohledně tv karet, ale upozorňuji, že byl platný pro Win98. Některé postupy by ale mohly platit i dnes
Předpokládám, že sledování přes tuto tv kartu je v pořádku (video i audio). Já se ptám proto, aby jsme věděli přesně kdy nastává problém.
Já tuto kartu vlastnil a byl sem dokonce jejím propagátorem. Ovšem za časů Win98SE. Pamatuji si, že grabování se muselo nastavovat v PVR karty (je tam někde roletové menu i ohledně audio). Musíš to zkoušet - různé varianty v tom roletovém menu.
Ono přece jenom tahle tv karta už je "muzejní" a byl div, že šlapala i na WinXP.
Mrkni sem: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Je to můj web ohledně tv karet, ale upozorňuji, že byl platný pro Win98. Některé postupy by ale mohly platit i dnes
Ve "Správci zařízení" (jestli to ještě ten hyper-duper OS má) to musí vypadat takto (jen místo Pinnacle si dosaď Winfast...) a zvuk jde do Line-In ZK, která ho také musí mít aktivní pro nahrávání...
[ATTACH=CONFIG]24833[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]24833[/ATTACH]