Televizory (CRT, LCD, PDP): Bezdrátové připojení reproduktoru ke Smart tv Samsung
Tazatel: Tomáš Balog
Znění dotazu: Dobrý den,
poradí prosím někdo jak bezdrátově (pokud vůbec lze) vyvést zvuk z TV Samsung UE46ES8000 do reproduktoru v jiné místnosti? Ale tak, aby hrál i repro v tv? žádný samostatný reproduktor jsem zatím nekupoval, zjišťuji možnosti. Díky za každou radu.
Tom
[email]tomaxus77@gmail.com[/email]
Technika, které se dotaz týká: Samsung UE46ES8000
Znění dotazu: Dobrý den,
poradí prosím někdo jak bezdrátově (pokud vůbec lze) vyvést zvuk z TV Samsung UE46ES8000 do reproduktoru v jiné místnosti? Ale tak, aby hrál i repro v tv? žádný samostatný reproduktor jsem zatím nekupoval, zjišťuji možnosti. Díky za každou radu.
Tom
[email]tomaxus77@gmail.com[/email]
Technika, které se dotaz týká: Samsung UE46ES8000
Třeba tímhle: http://www.creative.com/emu/products/product.aspx?category=902&pid=18609 Pokud ze Samsungu nepoleze zvuk z RCA, tak ještě převodník z optiky na CINCH (http://www.male-obchudky.cz/cyp-audience-au-d3-192-prevodnik-z-koaxu-a-optiky-na-analogove-stereo/). Pokud budeš mít na druhé straně něco s S/PDIF, tak převod na analog nemusíš řešit a stačí převodník z optiky na koax (http://www.direto.cz/Detail-zbozi/Audio-konvertor-HQ-TOSLINK-COAX/54021576/)
Ber to pro inspiraci, že možnosti jsou. Převodníků a wifi transmiterů jsou spousty.
Ber to pro inspiraci, že možnosti jsou. Převodníků a wifi transmiterů jsou spousty.
[QUOTE=KamilZ;464545]Pokud ze Samsungu nepoleze zvuk z RCA, tak ještě převodník z optiky na CINCH [/QUOTE]
Myslim, ze ani to nebude nutne, v specifikacii sa pise:
Analog/Digital inputs or outputs
The audio Flexi-Jacks can be configured as inputs or outputs and they can also be setup to send or receive analog or digital S/PDIF - whatever type of connections you need.
Inak sikovna masinka (a s nizkym input lagom), len ju treba kupit 2x :). Pripadne FM transmitter, len ta kvalita a aj dosah bude podstatne nizsi - vsetko zavisi od toho, na com to chces prehravat.
Myslim, ze ani to nebude nutne, v specifikacii sa pise:
Analog/Digital inputs or outputs
The audio Flexi-Jacks can be configured as inputs or outputs and they can also be setup to send or receive analog or digital S/PDIF - whatever type of connections you need.
Inak sikovna masinka (a s nizkym input lagom), len ju treba kupit 2x :). Pripadne FM transmitter, len ta kvalita a aj dosah bude podstatne nizsi - vsetko zavisi od toho, na com to chces prehravat.
Já ten popis chápu tak, že buď přenáší digital nebo analog, ne že dělá i konverzi při rozdílném nastavení na obou stranách. Ale nestudoval jsem podrobně návod.
Jaj tak. Predpokladal som samozrejmy analogovy vystup pri tej cene. (presnejsie, predpokladam, ze sa to vsetko prenasa digitalne, takze tie AD a DA prevodniky su v zariadeni). Ale dobry postreh, mozno je to tak ako pises.
update: nie mozno, ale urcite. Naozaj sa prenasa digital (len 48khz PCM) a prijima digital - bez konverzie. Alebo vysiela analog a prijima analog.
update: nie mozno, ale urcite. Naozaj sa prenasa digital (len 48khz PCM) a prijima digital - bez konverzie. Alebo vysiela analog a prijima analog.