Kamera JVC GC-PX100
- video bude ostré i na clone 1,2 - zrkadlovky maju stále zásadny problém s ostrosťou a to nespomínam AF a stabilizátor.
vau to je parada perfektne
a okrem toho ze to nama hladacik v cene ake tam budu dalsie vyhody oproti beznej kamererke?
no ja by som si to nekupil to by som bral radsej toho panaka HC-X900
a okrem toho ze to nama hladacik v cene ake tam budu dalsie vyhody oproti beznej kamererke?
no ja by som si to nekupil to by som bral radsej toho panaka HC-X900
porovnanie 1/2" vs 3x1/4" (vyhodou je aj to ze kazda farba je snimana celoplosne pre kazdy cip zvlast)
3x1/4" je dokopy len o jednu stvrtinu palca mensia plocha od cipu velkosti jedneho palca
ale ak je len jeden cip o velkosti 1/2" tak je to mensia plocha uz o rovnu polovicu palca
takze by som moc na tvojom mieste netvrdil ze 3x1/4" je proti 1x1/2" pidi cip
ale ak je len jeden cip o velkosti 1/2" tak je to mensia plocha uz o rovnu polovicu palca
takze by som moc na tvojom mieste netvrdil ze 3x1/4" je proti 1x1/2" pidi cip
kameranp - zle uvažuješ. U trojčipovej kamery sa plocha snímačov nesčítava. Z optického hľadiska /napr. hlbka ostrosti/ a šumu je to stálé 1/4 pidičip.
hej vazne?? :))
tak to sa potom Jvc gc-px100 vazne oplati ked ju mozes porovnavat aj zo sony ex1
alebo podobne mozes porovnavat aj 1/3 s 3x1/3 ze?
nechapem naco teda este 3-cipove vobec vyrabaju
tak to sa potom Jvc gc-px100 vazne oplati ked ju mozes porovnavat aj zo sony ex1
alebo podobne mozes porovnavat aj 1/3 s 3x1/3 ze?
nechapem naco teda este 3-cipove vobec vyrabaju
kameranp - nerozumieš tomu, nevadí.
Bavíme sa tu o amatérkach za 800 éčok a ty tresneš EX1 za 6000 EUR.
Bavíme sa tu o amatérkach za 800 éčok a ty tresneš EX1 za 6000 EUR.
- nehnevám sa, hlavne to tak vážne neprežívaj, su to len kamerky. Odkaz na autofokus nemá byť nejaký etalón kvality AF, ale dá sa vyčítať o prístroji podstatne viac...
joeh to ty prezivas
ja sa ta snazim len upozornit aby si z tej Jvc gc-px100 nebol az tak paf
lebo podla mna je ta kamera vyrobena hlavne za ucelom ohurovat vzhladom
ze to daka specialna masina (a este aj za priaznivu cenu) urcena pre profi filmerov :)
ja sa ta snazim len upozornit aby si z tej Jvc gc-px100 nebol az tak paf
lebo podla mna je ta kamera vyrobena hlavne za ucelom ohurovat vzhladom
ze to daka specialna masina (a este aj za priaznivu cenu) urcena pre profi filmerov :)
kameranp - to ťa musím sklamať, rozhodne nie som z nového Victora paf. Canon HF G30 - o tej by sa už dalo čosi v tom zmysle.
P.S. - Som amatér, nemusím mať profi filmovu kameru. Točím kedy chcem, čo chcem a zadara.
P.S. - Som amatér, nemusím mať profi filmovu kameru. Točím kedy chcem, čo chcem a zadara.
- uživateľský test + videoukážky - http://www.thelongclimb.com/2013/05/13/jvc-gc-px100-review/
Ta kamerka mě taky zaujala už když na ní v únoru upozornil Shaggy.tt: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/34318-kamera-pro-interier-do-25-000kc#post444450
Je to zajímavý kousek, ale v dostupných ukázkách mě moc nepřesvědčila účinnost stabilizátoru. Slow motion je zase vykoupeno velkým snížením rozlišení. Z dostupných informací to vypadá, že hledáček bude jen jako volitelné příslušenství, což cenu navýší...
O to víc teď čekám na první testy HF G30 od Canonu, která je zatím "papírově" adeptkou na spotřebku roku.
Je to zajímavý kousek, ale v dostupných ukázkách mě moc nepřesvědčila účinnost stabilizátoru. Slow motion je zase vykoupeno velkým snížením rozlišení. Z dostupných informací to vypadá, že hledáček bude jen jako volitelné příslušenství, což cenu navýší...
O to víc teď čekám na první testy HF G30 od Canonu, která je zatím "papírově" adeptkou na spotřebku roku.