TV pro Heartwork
A je to tady, konečně TV bez kompromisů!!!!! Předobjednávky v plném proudu ...
[ATTACH=CONFIG]22876[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]22876[/ATTACH]
Síce ešte neni známa cena,ale jednu som už predobjednal.
Inak klobúk dolu,že si si s tým dal tu námahu :-).
Inak klobúk dolu,že si si s tým dal tu námahu :-).
Jestli to bude mít web browser, wifi, hifi, bluetooth, infrared, rámeček 2mm, kameru na skype, ovládání hlasem, pohybem, perem, tak ji beru taky :)
Vzhledem k tomu, že je to z KLDR, tak to bude umět i odpalovat rakety. Ovšem obávám se poněkud chudého podání barev, podvyživeného kontrastu a zbídačeného podsvětlení. Anorektický design je naopak vítaný.
Produkt je vyroben v Kesongu, v průmyslové zoně v KLDR, těsně u hranic s J.Koreou., kde všechny firmy patří jihokorejčanům, kteří využívají velmi levné severokorejské pracovní síly. Údajně má vedení KLDR z tohoto projektu velké peníze. takže ten produkt vůbec nemusí být špatný. Mimochodem: všechny výrobky vyrobené v Kesongu se vozí do Jižní Koree
[ATTACH=CONFIG]22883[/ATTACH]
- telka je špička, ale clouding tam nejaký bude - predsa 2mil. zon local dimming je dneska štandart u daleko lacnejších TV
[QUOTE=joeh;453254]- neni tam č. učtu - kde mám poslat tu zálohu 2000 EUR ?[/QUOTE]
Kdybych tušil, že bys poslal 2000 éček, tak sem tam ten účet napsal :-)
P.s. kterej pacholek to přesunul do extra vlákna? ;-)
Kdybych tušil, že bys poslal 2000 éček, tak sem tam ten účet napsal :-)
P.s. kterej pacholek to přesunul do extra vlákna? ;-)
Tomu se říká průmyslová špionáž, pacholci. :-E
Neunikly však všechny údaje - Local Dimming samozřejmě v 2073600 zónách s možností upgrade a pokud dobře koukáte na tu rudou hvězdu, tak avizuje, že mám na zádech červenej kříž a min. pro členy tvfreak bude TV zadarmo*. 8-)
Zůstaňte naladěni.
*veškeré informace, technická data i ceny se mohou kdykoli změnit a nemají žádnou právní vymahatelnost
P.S.
seš jak malej jarda :BB:
Neunikly však všechny údaje - Local Dimming samozřejmě v 2073600 zónách s možností upgrade a pokud dobře koukáte na tu rudou hvězdu, tak avizuje, že mám na zádech červenej kříž a min. pro členy tvfreak bude TV zadarmo*. 8-)
Zůstaňte naladěni.
*veškeré informace, technická data i ceny se mohou kdykoli změnit a nemají žádnou právní vymahatelnost
P.S.
seš jak malej jarda :BB:
Dáváš do banku 500 euro. To se mi líbí :-D . Tak další, další abonenti (a nešetřte těmi nulami za první číslicí B-) ). ..... a já si k 1.5. podám výpověď, protože už nebudu muset chodit do práce :-D
[QUOTE=Jarda.Bar;453309]Heartwork: to vis, sranda musí bejt :) (dal bych smajlík s pivkem, ale nevím jak se píše :) )[/QUOTE]
nj, tady modi nejsou pivaři.
nj, tady modi nejsou pivaři.
[QUOTE=Ivo Mašek;453362]Kolega si žádnou televizi nekoupí. Asi si na to založím sázky a zbohatnu :-D B-)[/QUOTE]
Ivo..., abych ti nezhatil podnikatelský záměr, tak řeknu, že je to tak 50:50 - buď ano nebo ne, jinou variantu nepřipouštím. :)
A teď indicie pro uzavírání sázek:
1. ač zastánce LCD TV, jsem do výběru zařadil i plazma TV.
2. ač zastánce LCD TV s Full LED Local Dimming, jsem do výběru zařadil i LCD TV s Edge LED
3. současní adepti na holení jsou: Sony 55HX955 + 55W905, Samsung 55F8000 + 64F8500 a v záloze ještě jeden pokus s Toshiba 55ZL1
4. ani jedna z těch TV není bohužel nikde pořádně k vidění a některé se nedají dát navíc ani do košíku, což celou situaci značně komplikuje
Výběr není velký, takže je to říkám tak 50 na 50.
Ivo..., abych ti nezhatil podnikatelský záměr, tak řeknu, že je to tak 50:50 - buď ano nebo ne, jinou variantu nepřipouštím. :)
A teď indicie pro uzavírání sázek:
1. ač zastánce LCD TV, jsem do výběru zařadil i plazma TV.
2. ač zastánce LCD TV s Full LED Local Dimming, jsem do výběru zařadil i LCD TV s Edge LED
3. současní adepti na holení jsou: Sony 55HX955 + 55W905, Samsung 55F8000 + 64F8500 a v záloze ještě jeden pokus s Toshiba 55ZL1
4. ani jedna z těch TV není bohužel nikde pořádně k vidění a některé se nedají dát navíc ani do košíku, což celou situaci značně komplikuje
Výběr není velký, takže je to říkám tak 50 na 50.
Heartwork - začínam byť z toho na prášky. Kupa telky 50:50 ? Dal som do banku 500 eurochechtákov, šak už vyber čosi, inak predám všetky akcie Heartwork Corporation.
V každé televizi s podsvícením, jedno je-li to podsvícení trubicemi, nebo LED, se může objevit, a v 99% případů se taky objeví, nebo spíše bedlivé oko majitele si najde - nerovnoměrnost podsvícení, clouding. Pokud chceš mít 100% jistotu, že nebudeš mít co objevit, tak řešení ti prozradím - je to plazma. Tam clouding určitě nehrozí a jako bonus máš lepší obraz a v zimě přitápění v pokoji.
[QUOTE=Heartwork;453465]3...[/QUOTE]
Obavam sa, ze nebudes 100%tne spokojny ani s tymito modelmi. Osobne som videl minulorocnu HX920 hned vedla HX850, a pri vypnutom svetle mali obe velmi maly, ale viditelny clouding (v kazdom z modelov na rovnakom mieste vlavo a vpravo, cize to nebola chyba kusu, ale "vlastnost". Mali to vsetky tri prezrete kusy). Pri znizeni podsvietenia sa to da uspesne eliminovat, obavam sa vsak, ze perfekcionisa by ani tu neuspel.
V reale to vyzeralo nejako takto:
[ATTACH=CONFIG]22965[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]22966[/ATTACH]
Obavam sa, ze nebudes 100%tne spokojny ani s tymito modelmi. Osobne som videl minulorocnu HX920 hned vedla HX850, a pri vypnutom svetle mali obe velmi maly, ale viditelny clouding (v kazdom z modelov na rovnakom mieste vlavo a vpravo, cize to nebola chyba kusu, ale "vlastnost". Mali to vsetky tri prezrete kusy). Pri znizeni podsvietenia sa to da uspesne eliminovat, obavam sa vsak, ze perfekcionisa by ani tu neuspel.
V reale to vyzeralo nejako takto:
[ATTACH=CONFIG]22965[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]22966[/ATTACH]
Zřejmě "kvalitka" pro Heartwork : http://www.shopnbc.com/Seiki_50_Slim_LED_4K_Ultra_HD_120Hz_HDTV_w_HDMI_Cable_Two_Year_Extended_Warranty/437-325.aspx (ale jen 50") :D