tuner VHS do VIVO
Mám stereo videorekordér s 2 SCARTY. Použil jsem ho jen jako tuner pro PC, spojeno kabelem SCART-CINCH do VIVO. Vše funguje OK, ale VHSka má nějakej savemode či co, po cca 5 minutách se vypne. Dá se to nějak na scartu vychytat? Zkusil jsem do 2. scartu píchnout satelit, ale nepomohlo to. Help, help, zrovna dávaj hokej a já z 5 gólů viděl 2.
[quote=Pitomec]Toho Filipsa rozšlápni a kup si normální videorekordér (JVC, Panasonic).[/quote]
Tak Filips to není, ale Grundig. Rozšlápnout jsem ho chtěl, protože už mechanika nejede. Tak proč nevyužít tuner, když chci TV na monitor. A v dnešní době pro mně videorekordér (VHS) nepřijde jako normální koupě.
Tak Filips to není, ale Grundig. Rozšlápnout jsem ho chtěl, protože už mechanika nejede. Tak proč nevyužít tuner, když chci TV na monitor. A v dnešní době pro mně videorekordér (VHS) nepřijde jako normální koupě.
No na světě je pár miliard VHS kazet, takže dost pochybuju, že je to neperspektivní (zvlášť, když za VHS není v oblasti nahrávání žádná náhrada - vyjma mizejících dat a fialových mazanic v podání DVD disků, což ale VHS stejně nenahradí...). Takže bych nějaký ten VCR asi pořídil.
kejml
[quote]Vše funguje OK, ale VHSka má nějakej savemode či co, po cca 5 minutách se vypne. Dá se to nějak na scartu vychytat? Zkusil jsem do 2. scartu píchnout [/quote]
Já mám na DO tlačítko TUNER. :-)
Je to taky Grundig (GV 45), ale je to v podstatě philips
[quote]Vše funguje OK, ale VHSka má nějakej savemode či co, po cca 5 minutách se vypne. Dá se to nějak na scartu vychytat? Zkusil jsem do 2. scartu píchnout [/quote]
Já mám na DO tlačítko TUNER. :-)
Je to taky Grundig (GV 45), ale je to v podstatě philips
Nazdarek!
Jak tak ctu,tuhle diskusi,nekomu se PHILIPS nelibi ! Popravde jsou to
sr..ky.
Ale poradim,jak odstavit automaticke vypinani VCR.
PODRZ DELSI DOBU STOP na prednim panelu videa. Musi ti na displeji
naskocit dve zvisle palicky./jakoze pauza/.
Tak cau... :-!!!
Jak tak ctu,tuhle diskusi,nekomu se PHILIPS nelibi ! Popravde jsou to
sr..ky.
Ale poradim,jak odstavit automaticke vypinani VCR.
Tak cau... :-!!!
[quote=mirekv]Néééé! VHS néééé! :OO[/quote]
Když né VHS, tak CO? Mizející data z DVD disků a MPEG-2 komprese, která dělá kostičky? To snad nemyslíš vážně... :-k
Ledatak DV rekordér, ale tam je zase poněkud finančně nákladnější provoz.
Když né VHS, tak CO? Mizející data z DVD disků a MPEG-2 komprese, která dělá kostičky? To snad nemyslíš vážně... :-k
Ledatak DV rekordér, ale tam je zase poněkud finančně nákladnější provoz.
RW má kovovou vrstvu, z nich data nemizí. Zaznam na VHS je sice už vymakaný, ale komfort obsluhy je na dnešní dobu ubohý nehledě na velikost a zranitelnost VHS pásek. Video jsem nikdy neměl a nijak toho nelituju.
mirekv
Tak to mozes!!!
Pitomec
V mpeg2 je to 1h, ako na MiniDV pasku DV :-D , aj ked cena je nezrovnatelna :-( , ale bude lepsia a aj kapacity vyssie, kdezto u pasiek asi tazko !!! :-)-
Tak to mozes!!!
Pitomec
V mpeg2 je to 1h, ako na MiniDV pasku DV :-D , aj ked cena je nezrovnatelna :-( , ale bude lepsia a aj kapacity vyssie, kdezto u pasiek asi tazko !!! :-)-
[quote=mirekv]RW má kovovou vrstvu, z nich data nemizí. Zaznam na VHS je sice už vymakaný, ale komfort obsluhy je na dnešní dobu ubohý nehledě na velikost a zranitelnost VHS pásek. Video jsem nikdy neměl a nijak toho nelituju.[/quote]
RW může mít co chce - trvanlivost záznamu lze prokázat pouze časem, což zatím u RW nehrozí. Narozdíl od pásky, která je normálně k přečtení i po 20-ti a více letech. Tady není opravdu co řešit.
RW může mít co chce - trvanlivost záznamu lze prokázat pouze časem, což zatím u RW nehrozí. Narozdíl od pásky, která je normálně k přečtení i po 20-ti a více letech. Tady není opravdu co řešit.
[quote=StayMan by €RikŁ€]Pitomec
V mpeg2 je to 1h, ako na MiniDV pasku DV :-D , aj ked cena je nezrovnatelna :-( , ale bude lepsia a aj kapacity vyssie, kdezto u pasiek asi tazko !!! :-)-[/quote]
Sice nevím z čeho vycházíš, ale já mám miniDV pásku 80 minut (120 LP) a plnoformát DV má 276 minut (SP). Takže až za cca sto let bude paměťová karta s kapacitou 276 minut a za cenu kolem tisícovky, tak se ozvi a proberem to dál :-E :-E :-E
No a samozřejmě v MPEG-2 to znamená, že v nekvalitě, takže toto radši ani neřešit :-k :-E :-E :-E
V mpeg2 je to 1h, ako na MiniDV pasku DV :-D , aj ked cena je nezrovnatelna :-( , ale bude lepsia a aj kapacity vyssie, kdezto u pasiek asi tazko !!! :-)-[/quote]
Sice nevím z čeho vycházíš, ale já mám miniDV pásku 80 minut (120 LP) a plnoformát DV má 276 minut (SP). Takže až za cca sto let bude paměťová karta s kapacitou 276 minut a za cenu kolem tisícovky, tak se ozvi a proberem to dál :-E :-E :-E
No a samozřejmě v MPEG-2 to znamená, že v nekvalitě, takže toto radši ani neřešit :-k :-E :-E :-E
[quote=cselka]
Tak cau... :-!!![/quote]
No jasně, díky, už si vzpomínám, že to bylo i v manuálu. Jenže za tu dobu co to leží v koutě to člověk zapomene. A tu dálku taky nemůžu najít, sakra.
Tak cau... :-!!![/quote]
No jasně, díky, už si vzpomínám, že to bylo i v manuálu. Jenže za tu dobu co to leží v koutě to člověk zapomene. A tu dálku taky nemůžu najít, sakra.
[quote=StayMan by €RikŁ€]Na tu kartu mozes dat aj DV!!! A kapacita kedze 19min je u 4GB, tak u 128GB karty to bude
cca 600minut v kvalite DV 9-) :-)- 9-)
a nie teda za 100rokov, ale za par \/
A ceny? To nech ta uz vobec netrapi!!! Ja som dal v roku 1997 za 20MB RAM 20.000,-sk!!! a teraz? :-E :-E :-E[/quote]
Zatím jsem kartu větší než 4GB neviděl. Takže až bude 128GB, tak se připomeň a probereme to znovu :-E
cca 600minut v kvalite DV 9-) :-)- 9-)
a nie teda za 100rokov, ale za par \/
A ceny? To nech ta uz vobec netrapi!!! Ja som dal v roku 1997 za 20MB RAM 20.000,-sk!!! a teraz? :-E :-E :-E[/quote]
Zatím jsem kartu větší než 4GB neviděl. Takže až bude 128GB, tak se připomeň a probereme to znovu :-E