Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Xtreamer SideWinder 3 SE - nazor

Pheorinos (24)|3.3.2013 20:50
Nemáte s ním již nikdo nějakou tu zkušenost s Xtreamer SideWinder 3 SE. Četl jsem zde poslední recenzi na dřívější model bez wifi Xtreamer SideWinder 3 a nevedl si špatně. Tento model je sice novinka, ale třeba už někdo z Vás o něm něco pochytil. O značne Xtreamer se tu na foru docela dost piše a zajíma mne a libi se take u tohoto modelu port USB3.0 slave pro přímé připojení k počítači i když vím, že to taky není vše.
Pheorinos (24)|12.3.2013 07:38
Doplnění :

Už přes týden vyhledávám multimediální centrum, které by bylo vhodné pro přehrání většiny známých formátu videa a hlavně obsahovalo potřebné kodeky. Tuner je pro mne zbytečností a spíše bych viděl možnost příležitostného wifi. Nabízí se tu možnost i webového prohlížeče ,youtube, facebook a jiné, ale to je pro mne jen minimálně. Od toho mám notebook. Výhodou by byla i možnost disku buď už iterního, nebo možnost si dokoupit ať už 2,5" nebo 3,5" Jediné co mi z toho všeho vychází nejlépe je Xtreamer SideWinder 3 SE i kvůli možnosti jednoduchého portu USB3.0 slave pro přímé připojení k počítači, abych nemusel přenášet obsah na disk přes síť nebo flashdiskem.
Líbila se mi novinka WD TV Play velikostí, kde bych hold připojil disk externí, ale zase oproti Xtreamer nepodporuje MPEG1/2 Další WD TV Live má zase chlazení disku větráčkem a prý je hlučnější ,tak jsem raději vsadil u Xtreamer na chlazení pasivní. Co se týče menu, tak snad už všude je české a aktualizace firmware také. Cenově i s asi 500GB až 1TB diskem bych byl na ceně někde kolem 5000 kč. Myslíte, že bych se měl podívat spíše po jiném ,nebo je vyhovující. O této značce jsem nikdy moc neslyšel a tak budu rád za každou případnou radu čeho se třeba vyvarovat a nebo tip na jiný. Zaslechl jsme i HTPC, ale pro mé využití kdy se dívám na film tak 5 za týden by to bylo naprosto zbytečné i už kvůli cenové hladině, která je mnohem výše. Díky moc Vám všem.
Kaplan007007 (4)|20.3.2014 17:51
Má někdo zkušenosti s tímto zařízením? Dá se do něj jakýmkoliv způsobem nainstalovat Flash Player? Rád bych zprovoznil streamy jako tipsport tv, které flash player vyžadují. Co se týká Androidu, tak ten je v tomto smyslu abolutně nepoužitelný. Zkoušel jsem spoustu verzí Flash playeru pro Android a žádná se mi úspěšně nenainstalovala.