Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Dvojí export, ztráta kvality?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    56

    Zdravim,
    delam na dlouhodobem projektu a prave resim jak to udelat, kdyz cast toho videa budu mit sestrihanou jeste na starem HDD a zbytek na novem SSD s novou instalaci?
    Lze nejak preexportovat ten projekt do toho noveho? Nebo to budu muset exportnout a otevrit si to jako proste video? Ztratim tim kvalitu? Jak nejlip to vyexportovat pro takovou dalsi praci?
    Mate s tim zkusenosti? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    Nevidím důvod, proč by pouhá výměna HDD za SSD měla jakkoli znemožnit otevření projektu, který je ve stejném software.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,569

    Podle mě tu "problém" vězí spíš v nové instalaci OS/editačního programu, než samotném aktu výměny disku. Takže by nebylo od věci zmínit o jakou aplikaci se vlastně jedná. Třeba pak poradí někdo s konkrétními zkušenostmi.

    Nicméně obecně se dá říci, že při korektním zkopírování všech projektových souborů by k žádným komplikacím dojít nemělo. Největší háček může být v tom, že projekt je třeba ne jediný soubor, ale celá složka, a nemusí se nacházet někde po ruce, ale např. v nějakém výchozím umístění v Documents and Settings. To je tak vše, co mě napadá.
    Naposledy upraveno uživatelem tdlmarek: 05-02-2013 v 20:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    56

    Jde o Adobe Premiere Pro CS6 a presne tak, jde o to, ze bude nova instalace OS + sw.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    Dám Ti návrh - zkus to prostě překopírovat (Dokumenty\Adobe\Premiere Pro\6.0\... + vlastní data), nebo si přečti návod: http://helpx.adobe.com/premiere-pro/topics.html (Project setup/Creating and changing projects/Moving a project to another computer).
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 05-02-2013 v 20:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Musis preci vedet kam vsechna data co mas k tomu projektu mas, pokud jsou nektera na C: tak budou v projektu chybet a Premiera se bude ptat , kde jsou, jinak by nemel byt problem. Ja jsem otevrel i projekty se starou Premierou 6.5 (ne CS) na uplne jinem pocitaci , projekty stare skoro 10 let.

    Premiera mela kdysi primo funkci, kde vsechno co potrebovala mohla ulozit na jedno misto. Mozna je to prave to dneska co popisuje KamilZ
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Videokamery: ztráta kvality videa při přenosu do PC
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-01-2011, 15:17
  2. Ztráta kvality u kompozice v After Effects
    Od Blow v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-09-2010, 10:26
  3. Hdr fx7 -> Vegas = ztráta kvality
    Od asahkedar v sekci DV/HDV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-11-2009, 08:15
  4. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 22-08-2009, 13:29
  5. WinFast TV USB II - ztrata kvality obrazu
    Od kempes v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 19:14