Tazatel: marty
Znění dotazu: Dobrý večer, prosím vás o pomoc při řešení nasledujícího problému s nastavením příjmu SAT z Astry A3 (23,5°E). nemohu naladit žádný CS program ani FTA (CT24, NOE), ikdyž naldím příslušné TP nezobrazí se mi ani seznam českých placených i neplacených prg. většinou vidím UKR, FR a SWE prg. zkoušel jsem různé jemné doladění paraboly, vycházel jsem ze zde uvedených návodů ale nedaří se. Příjem se snažím Naladit na nově zakoupeném recieveru Ariva HD250 Combo PVR, s kartou IRDETO, nechápu proč na TP kde by se měly nacházet české prg. nenajdu kromě zahraničních žádný CS. Nevím proč nejde na Arivě nastavit třeba FEC, když jsem ladil prabolu zkoušel jsem také A1 (19,2°E) ale ani tady nic, jen samé DE prg., dříve jsem používal AZBOX na Digi TV na Intelsatu, ale dosloužil tak jsem na té samé parabole i s LNB chtěl migrovat na Astru a Skylink, ale bohužel se to nedaří. Pokoušel jsem také nahrát setting do Arivy od lososa na příslušnou verzi FW: V1.21B6, ale vůbec se to nedařilo, nevím zda jsem zcela pochopil systém nahrání DB a FW do recieveru. Není pro mne zcela jasný, zkoušel jsem celkem 3x a vůbec nic se nezměnilo žádné prg. žádná nastavení prostě nic v recieveru nebylo. Prosím eventuelně podrobnější popis přenosu přes USB. Jinak už nevím jak bych do příjímače dostal CZ prg. v HD jinak, prohledáváním jak uváděl prodejce přes funkci fast scan a providera Skylink, prostě nenajde taky nic, už jsem bezradný, začínám podezdřívat tuner příjímače, ale říkám si: "to by nešly naladit jiné zahraniční prg. na stejných kmitočtech" ..., fakt nevím. Budu rád kdyby měl někdo podobnou zkušenost, nebo nápad co s tím. Díky moc
Technika, které se dotaz týká: Ferguson Ariva HD 250 Combo, PVR