Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Ferguson Ariva 250

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    3

    Zdravím. Pořídil jsem si Ferguson Ariva 250 a řeším tento problém. Na noc vypínám všechny přístroje na hromadné zásuvce. když to ráno zapnu tak se mi satelitní přístroj nezapne do standby režimu, ale přímo do online. Neví někdo jak to nastavit aby se po zapnutí zásuvek satelit zapnul do stanby režimu ? Showbox takto fungoval normálně. V návodu se o tomto problému nezmiňují. Děkuji za radu.
    Naposledy upraveno uživatelem lllincoln: 04-02-2013 v 14:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    A to jsi si ještě nevšiml, že po vypnutí Arivy zadním vypínačem a opětovném zapnutí se Ariva rozjede v normálním plném provozu ?
    Tak to prostě je...
    Řešení je jednoduché - kromě vypnutí všech zásuvek vypni i Arivu zadním vypínačem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    A to jsi si ještě nevšiml, že po vypnutí Arivy zadním vypínačem a opětovném zapnutí se Ariva rozjede v normálním plném provozu ?
    Tak to prostě je...
    Řešení je jednoduché - kromě vypnutí všech zásuvek vypni i Arivu zadním vypínačem...
    Tak to je smůla. V Každém případě děkuji za odpověď. Budu to muset praktikovat jak říkáš, protože pak se to zapomene vypnout a jede to zbytečně. Mám zásuvku na dvanáct přístrojů tak tam je zaplé vše, routry televize dvd satelit atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,500

    no ono to zasa potom po nejakom case vypne, ked sa nepouziva ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    27

    zdravim,
    stali sa mi tieto pripady
    1.
    ....vypnem stroj vecer ako obvykle, dialkovym...a na druhy den rano som nemohol zapnut - nereagoval na nic.....tak som musel spravit restart so zadnym vypinacom....(mam nastavene stand by s hodinami)...potom uz je OK...
    2.
    ....vypnem stroj vecer ako obvykle, dialkovym...a na druhy den rano zapnem, ale po 2 sekundach obraz zamrzne...prepinat sa da, ale obraz vzdy zamrzne....tak som musel spravit restart so zadnym vypinacom....potom uz je OK...

    medzi tymito udalostami bolo niekolko dni.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    29

    aho
    Nahral bych seting krizenym kablem ) . a spravne nastavil . mel jsem tento problem kdyz jsem prehraval setingy pres usb .zrejme nastane nejaka chyba pri nahravani .krizenym kablem a pomoci programu erom upgrade to komletne vymaze a nahraje pouze seting .) . navod je popsan ale musis dodrzet postup. .fakt to frci. ok . drzim palce.

    ---------- Doplněno v 07:59 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 07:54 ----------

    Při každé změně firmware za jiný typ doporučuji to vždy udělat takto :
    1. dát tov. nastavení + restart + nahrát originál firmware - stačí z USB flash
    2. dát tov. nastavení + restart + nahrát firmware s patch - přes RS-232
    3. dát tov. nastavení + restart + nahrát přes userdb část userdb z DumpFile.abs (z mého, nebo tvého settingu=DumpFile.abs)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ferguson Ariva 210
    Od misha v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-04-2012, 13:59
  2. Ferguson Ariva HDplayer 310
    Od Saidxxx v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 21:12
  3. Ferguson Ariva TT HD PVR 500
    Od anra v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-04-2011, 11:40