Kamera jako A/D prevodnik
Zdravim vsetkych,pred casom som odblokoval AnalogIn na sony 7000E,tak som to chcel vyskusat,pripojil som video na cinche,kamera v mode PLAYER,pripojeny FW ako DVOUT,kazeta vonku a cakal som ze budem digitalizovat analog.Ale zial nahralo mi len ticho a tmu :-((( .Viem o nejakej uprave dialk.ovl. ale vraj staci stlacit REC aj v programe /windv/Poprosim niekoho kto ma s tymto skusenosti aby sa mi ozval.
Vdaka za odpovede,nechodi to ani v nahlade, tie stranky a kopec dalsich poznam. Nechapem len ako mam v mode PLAY prepnut kameru do VCR .
Viem o uprave dialk.ovladania ale ide to aj pomocou softu? Lebo mne to pomocou softu nejde.
Viem o uprave dialk.ovladania ale ide to aj pomocou softu? Lebo mne to pomocou softu nejde.
mch
Já musím zajet do menu kamery a tam převodník aktivovat (po každém vyp/zap) samo od sebe i bez kazety to nechodí.
Já musím zajet do menu kamery a tam převodník aktivovat (po každém vyp/zap) samo od sebe i bez kazety to nechodí.
Ved toto som si aj presne myslel. Robil som to presne podla navodov na nete v menu mi pribudli nove polozky ale a/d prevodnik zial nie.Pritom typ kamery suhlasil a autor sluboval uspech. :-?
Mirekv : Robil si upravu registrov,alebo si mal aktivovane A/D ?
Mirekv : Robil si upravu registrov,alebo si mal aktivovane A/D ?
to mch: Já si myslím, že problém je v modelové řadě Tvé kamery. Pokud vím až modelová řada D8 roku 2000 měla možnost nastavení kamery jako převodníku tj. modely 230 - 530 a 8000. Já sám mám 310 a vím, že v menu šlo aktivovat všechno možné a mám to taky aktivovavé, ale ne A/D převodník. V první době, než jsem si koupil samostatný A/D převodník ADS Link, jsem analogy musel nejříve nahrát na kameru a to pomocí upraveného originálního dálkového ovladače od kamery v modě P lay. Úprava je celkem snadná. Stačí po rozebrání ovladače otevřít předlisované otvory a na membránu nalepit vteřinovým lepidlem nová tlačítka, ja jsem je udělal z červené mazací gumy. 8-)
Cital som a bol som si isty ze to na 7000E funguje tak som sa vcera nastval a rozobral dialkove.Upravil podla navodu a ono to konecne funguje.Len musim mat vlozenu kazetu.Ak stlacim pauzu po chvili sa kamera vypne.Ale uz som opet o krok dalej :-)
caute ja trocha od veci ale neda sa analogovy vstup...teda ani neviem ci tam je....odblokovat na panasonic nv gs 15?vdaka
Ahojte prave som pripojil k videu kamerku Sony VX2000E a skusam diditalizovat pasky VHS, film sa zobrazuje v nahlade a do PC cez iLINK - len cez Vegas Capture to nejak neslape aj ked nahlad sa na xvilu zobrazi, vo WinDV to slape len by som sa xcel spytat ci sa tam da niekde nastavit aj rozlisenie pre DV PAL?
Ve WinDV můžeš nastavit ještě typ 1 (mix zvuk+obraz) nebo typ 2 zvlášť obraz a zvlášť zvuk. Některé střihové programy umí pracovat jenom s typem 2.