Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: mechaniky zmizely

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    uz si s tim opravdu nevim rady. po instalaci CopyToDVD for DVD-lab mi zmizely mechaniky ze systemu. ve spravci zarizeni maji zluty [color=yellow]![/color]. ve vlastnostech mi vypise: "Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí. (Kód 39)"
    aktualizovat ovladac se nezdari, pry nenalezl lepsi, nez je uz nainstalovan.
    verim, ze nekdo budete vedet co s tim a predem vsem dekuji za rady.
    bych nezapomel: windows xp home sp2. a bod obnoveni bohuzel vyplej. tak mi dejte co se do me vejde.
    a ten sajrajt (CopyToDVD for DVD-lab) sem uz odinstaloval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ani ked ich odinstalujes sa nechytia?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    prave ze ne. zahlasi nalezen novy HW. pri instalaci doslo k chybe. zarizeni asi nebude pracovat spravne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Toto sa mi uz stalo viackrat, teda riesil som to u druhych, ale vedel som presne co to sposobilo.. nemas nahodou nejake ASPI instalovane? Co to mas za chipset? Mozno by pomohlo preinstalovat ovladace chipsetu alebo skus tie mechaniky prehodit, resp. zapajat postupne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    wencaS
    No, tou hláškou při automatický instalaci mechanik (nenalezl lepší, než je nainstalován...) bych se zas až tak netrápil. Pokud máš k těm mechanikám nějaký ovladače, pak k nim zkus při aktualizaci zadat cestu ručně. Ale napiš odpovědi na co se ptal Rik a třeba se k něčemu dohrabem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    aspi tam mam 4.60.
    chipset? VIA KT 400A - 8237 (jestli to neni ono, tak nevim, kde to zjistim)
    ovladace, ktery nemam na HDD nenainstaluju. takze CD s nima je mi prd platny.
    zakazat, odinstalovat, nic nepomaha.
    neslo by to prepsat rucne z druhyho systemu? bud z nej nebo v nouzaku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    A co ty ovladače stáhnout z netu, to taky nende?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    vsak uz je hledam. nejak si nejsem jistej co presne stahnout, ale horsi uz to nebude
    doufam, ze to stihnu do hokeje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ovladace na mechaniky nie su samostatne, su v tych od chipsetu, ked uz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Co to zkusit třeba tady?
    http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=2
    nebo rovnou stáhnout poslední verzi VIA Hyperion 4in1 tady:
    http://www.viaarena.com/downloads/dr...4in1_v456v.zip (1,4 MB)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    tu 4.56 jsem zkousel a nic.
    podle teto stranky http://www.epox.com/USA/downloads.asp je pro moji desku (EP-8K9A7I) v 4.51, ted du na restart.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Toto sa mi uz stalo viackrat, teda riesil som to u druhych, ale vedel som presne co to sposobilo.. nemas nahodou nejake ASPI instalovane? Co to mas za chipset? Mozno by pomohlo preinstalovat ovladace chipsetu alebo skus tie mechaniky prehodit, resp. zapajat postupne...
    vsak ja taky vim presne co to zpusobilo. instalace CopyToDVD for DVD-lab. po ni uz tam nebyly.

    takze ty ovladace odinstalovat a znovu instalovat nepomohlo.

    prehodit mechaniky jsi myslel fyzicky? proste vypnout odpojit je nastartovat, bez nich pak zas vypnout a zkusit jednu zapojit?

    ted dobeh antivir, a je to cisty. to sem pustil, abych mel jistotu, ze to nedela nejakej smejd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ano, odpojit a pripojit inac, najlepsie po jednej, postupne...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zmizely mi pluginy ve Vegasu
    Od cuaron v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 22:25
  2. Hlučnost mechaniky
    Od pee.tr v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-01-2007, 08:27
  3. pri kopirovanim z mechaniky sa seka PC
    Od yozefb v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-11-2006, 07:49
  4. Win XP pro neropozna mechaniky.
    Od AVALON v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-09-2006, 20:28
  5. omezení prvotních otáček mechaniky
    Od Matyas v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-11-2005, 12:35