Nevíte prosím někdo proč mi u filmu Kašpárek (Belmondo) došlo ke zpoždění zvukových a titulkové stopy oproti video stopě MPEG-2 ve výsledném souboru MKV? Originální DVD i zkopírovaný VOB soubor hrají správně. Metodou pokus omyl jsem toto odhadem opravil v poli zpoždění hodnotou -2350 ms, ale myslím si, že by k tomu vůbec nemělo docházet. Nakopíroval jsem do MKV 6 DVD filmů a až u 7. byl tento problém. Proč mi zdrojový VOB soubor hrál korektně a po jeho projetí přes MKVMerge výsledný MKV soubor už nehrál korektně?
Postup, jaký používám: přímá kopie filmu do VOB, případně extrakce dalších zvukových a titulkových stop - vše v DVD Fab. Poté vše slučuji v MKVmerge GUI do jednoho MKV souboru s vypnutou kompresí stop.
Jako přehrávač používám KM Player.
Předem děkuji za komentáře.
"c:\Prgwin\MKVtoolnix\mkvmerge.exe" -o "C:\\Temp\\vob\\KASPAREK\\Kašpárek.mkv" "--forced-track" "0:no" "--display-dimensions" "0:1024x576" "--compression" "0:none" "--language" "1:cze" "--sync" "1:-2350" "--default-track" "1:yes" "--forced-track" "1:no" "--compression" "1:none" "-a" "1" "-d" "0" "-S" "-T" "--no-global-tags" "--no-chapters" "(" "C:\\Temp\\vob\\KASPAREK\\KASPAREK.Title3.vob" ")" "--language" "0:fre" "--sync" "0:-2350" "--default-track" "0:no" "--forced-track" "0:no" "--compression" "0:none" "-a" "0" "-D" "-S" "-T" "--no-global-tags" "--no-chapters" "(" "C:\\Temp\\generic\\KASPAREK\\KASPAREK.Title3. ac3" ")" "--language" "0:cze" "--sync" "0:-2350" "--forced-track" "0:no" "--compression" "0:none" "-s" "0" "-D" "-A" "-T" "--no-global-tags" "--no-chapters" "(" "C:\\Temp\\vob\\KASPAREK\\KASPAREK.Title3.idx" ")" "--track-order" "0:0,0:1,1:0,2:0"