TV technika a dopravci
Nákupy na internetu mají nejedno slabé místo,ale snad největší riziko,že nákup TV se promění v reklamační noční můru představují přepravci. Odstrašující příklad - firma In Time . Zboží vozí naházené na hromadě bez ohledu na to,co vezou. Na LCD , nebo plazmovou TV klidně nahází haldy těžkých balíků. TV zásadně "na ležáka". Kdo má podobné zkušenosti i s jinou firmou, může pomoci varovat ostatní.
Nepoškozený obal může skrývat TV s prasklým panelem, kterou nikde nevyreklamujete a nevrátíte, neboť jste podepsali převzetí zásilky bez závad a vina padne na vás.
Nepoškozený obal může skrývat TV s prasklým panelem, kterou nikde nevyreklamujete a nevrátíte, neboť jste podepsali převzetí zásilky bez závad a vina padne na vás.
Kdo nad tim trochu premysli a nemusi se jednat zrovna o drahou TV, tak si radsi pro ni dojede.
To se ale netyka jen TV, ale v podstate vsech vetsich elektronickych domacich hracek a pomocniku.
Za ty tahanice to pak nestoji.
PS:Na druhou stranu, kdo si nenechal neco vetsiho jiz nekdy poslat ze.
To se ale netyka jen TV, ale v podstate vsech vetsich elektronickych domacich hracek a pomocniku.
Za ty tahanice to pak nestoji.
PS:Na druhou stranu, kdo si nenechal neco vetsiho jiz nekdy poslat ze.
A c o třeba při přebírání tv požádat řidiče zda by mi pomohl odnést tv domů a tam ji rozbalit a přesvědčit se zda nedošlo k poškození ?Já na to dbal.Ostatně každý e shop na to upozornuje.
[QUOTE=MONYS;436649]A c o třeba při přebírání tv požádat řidiče zda by mi pomohl odnést tv domů a tam ji rozbalit a přesvědčit se zda nedošlo k poškození ?Já na to dbal.Ostatně každý e shop na to upozornuje.[/QUOTE]
O tom to téma je. Musí to vézt slušná firma.Pak se dá domluvit leccos.
O tom to téma je. Musí to vézt slušná firma.Pak se dá domluvit leccos.
I kdyz si nechas TV rozbalit pred prepravcem, tak nejaka skryta vada zpusobena prepravou se ti pak nemusi vyplatit.
Chapu, ze nee kazdy ma moznost si pro danou TV dojet sam, ale pokud to aspon trochu jde, tak toho vyuzit.
Nejlepsim resenim kdyz uz ma byt TV dovezena je, jak jiz psal Ivo, vyuzit sluzeb specializovaneho obchodu, ktery ma vlastni prepravu.
Chapu, ze nee kazdy ma moznost si pro danou TV dojet sam, ale pokud to aspon trochu jde, tak toho vyuzit.
Nejlepsim resenim kdyz uz ma byt TV dovezena je, jak jiz psal Ivo, vyuzit sluzeb specializovaneho obchodu, ktery ma vlastni prepravu.
[QUOTE=Ivo Mašek;436647]Já kupoval TV v DATARTu a ten má svoji vlastní přepravní službu + další výhody spojené s dovozem[/QUOTE]
Já plazmu, či jinou tv, taky jedině u DATARTU. Jejich služba je k nezaplacení a pokud má tv nějaký problém i obrazu, tak si ji hned vezou zpět a přivezou jinou
Já plazmu, či jinou tv, taky jedině u DATARTU. Jejich služba je k nezaplacení a pokud má tv nějaký problém i obrazu, tak si ji hned vezou zpět a přivezou jinou
Já kupoval plazmu na Kasa.cz a přepravce mi televizi po přinesení do bytu automaticky rozbalil a nechal zkontrolovat.Klidně by ji nechal i zapnout ,ale bylo to v zimě a potřebovala se aklimatizovat.Přepravce byl tuším TopTrans .