Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Redukce AV - YPbPr konektor?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    8

    Dobrý den,

    prosím o radu-potřeboval bych s mou novější televizí Philips propojit zařízení které má klasický výstup AV -tedy žlutý a bílý cinch s TV která bohužel AV vstup nemá našel jsem, že tam jsou konektory YPbPr, ale ani po hodině hledání jsem se nedopátral redukce...poradíte prosím?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,450

    To co sa chystas prepojit, sa nazyva kompozitny vystup (teda najhorsie mozne prepojenie, co sa tyka kvality). Naozaj nema tvoj zdrojove zariadenie iny vystup (co je to za zariadenie)?

    Ale aby som ti aj trochu poradil - vies to prepojit cez scart (co ale neodporucam, radsej pozri ci naozaj nemas inu moznost vystupu).
    Název: 5663000b36242e2cd9ac630244fdaeae--mmf250x250.jpg
Zobrazení: 2717
Velikost: 10.2 KB
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,258

    Více informací o možnostech propojení máš zde: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post435075
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Tazatel bohužel neuvedl ono "zařízení", pokud je to nějaká starší VHS, tak je to jedno, jesli je to jen kompozit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,258

    Ale může mít SCART s RGB
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    8

    Panove-děkuji za reakce - na ten odkaz mrknu a prostuduju - jen uvedu na pravou míru, že se jedná o obyčejnou 32-bitovou konzoli koupenou včera v Lídlu kdy HD obraz opravdu nepotřebuju je to spíše na zábavu pro mě a mého malého klučíka ) momentálně když použiju jeden cinch který jde z konzole a zapojím ho do jedné z kompozitních zástrček-tuším, že zelená? hraje konzole alespoň černobíle, ale obraz skáče, seká....no bohužel jiná volba není a má TV již bohužel nemá klasický AV vstup jako jsem byl zvyklý-čumím na to jak tele na vrata....

    PS: omlouvam se,ale v tom odkazu jsem bohuzel pro me nic zajimaveho nenasel
    Naposledy upraveno uživatelem Premda84: 14-12-2012 v 20:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,450

    Citace Původně odesláno od Premda84 Zobrazit příspěvek
    momentálně když použiju jeden cinch který jde z konzole a zapojím ho do jedné z kompozitních zástrček
    To naozaj neodporucam.

    To, ze nieco pasuje do dierky, este neznamena, ze to tam treba za kazdu cenu pichnut

    Pokial napises presne vstupy ake ma tvoja TV a dane zariadenie (kludne aj foto), snad na nieco prideme.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    8

    Dekuji moc-zitra to sem hodim i s fotem..diky diky

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    To naozaj neodporucam.

    To, ze nieco pasuje do dierky, este neznamena, ze to tam treba za kazdu cenu pichnut

    Pokial napises presne vstupy ake ma tvoja TV a dane zariadenie (kludne aj foto), snad na nieco prideme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    8

    Panove...vcera mi to vubec nemyslelo-vzdyt uz mi to tu vivid.sk poradil - pripojit to pres SCART!! nevim proc me to nenapadlo hned a hledam tak slozite reseni ) takze vyreseno-koupim redukci SCART-AV diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    pozeram, ze ta konzola ma iba zlty (video) a biely (audio) cinch. Nejak mi tam chyba aj cerveny cinch na druhy audio kanal (stereo) http://www.fr.ricardo.ch/acheter/jeu...v/an695157934/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,450

    To je mono vystup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    To je mono vystup.
    Ved viem...ale v dnesnej dobe davat iba mono vystup? Tak hadam bude potrebovat aj adapter z mono na stereo aby to mal v TV z oboch repro...ci nie? http://madapter.com/rca-adapters/rca...udio-splitter/
    Naposledy upraveno uživatelem erik555: 16-12-2012 v 13:35
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,450

    Nepotrebujes.
    Ak do TV (neviem ci to plati pre vsetky) zapojis len jeden kabel, automaticky to zisti a rozdeli ako mono do dvoch repro. (sam som to zistil len nahodou a tiez som bol milo prekvapeny).
    Ten vystup je naozaj z cias mono CRT TV. Tam to stacilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    nevím teda přesně co typ za TV má, ale v dnešní době v rámci úspor dělají kompozit a komponent dohromady, kdy se tuším přepne někde v menu TV jaký je to typ vstupu a na zeleném cinch vstupu je zapojený žlutý kompozit cinch....to skákání případně může být rozdíl mezi PAL a NTSC (ale nemusí)

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 171220121340.jpg 
Zobrazení: 399 
Velikost: 743.2 KB 
ID: 20865
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    8

    Jojo to je presne ta konzola grafika nic moc, ale jako sranda pro malýho dobrý-má teprve 15měsíců tak z toho zatím nemá rozum, ale pro začátek dobrý ) jinak zvuk hraje dobře-čili ze dvou repráků - taky jsem byl překvapený, že je tam jen jeden cinch na mono zvuk, ale hraje to úměrně kvalitě konzoly-čili slušně no Xbox360 to není, ale redukce už funguje jak má....že mě to hned nenapadlo..nechápu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-12-2010, 22:01
  2. Propojení YPbPr a YCbCr
    Od petrkono v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-06-2009, 16:55
  3. YPbPr --> S-Video
    Od Fox001 v sekci Bastlení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-12-2006, 00:06
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-03-2005, 07:05