Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Sapphire Theatrix 550 Pro

  1. #1
    imported_Nalim
    Guest

    Zdravim,
    docela se mi libi specifikace toho chipu ATI Theater 550 PRO. Je to relativne novinka, dodavany SW je humus (to uz vim).
    Mate nekdo tuhle, ci podobnou kartu (Saphire, PowelColor)? Fakt je ten obraz vyborny? Existuje alternativni SW (ATV 2000 to asi nezvladne...)? A pokud ano, je to pouzitelne?

    Jak ja to vidim, nez u nas bude DVB-T, tak jeste tak 5 let bych podobnou kartu pouzival.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Zkušenost s tím nemám, ale pro zajímavost je zde recenze:
    http://www.thetechlounge.com/review....50_theater_pro
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    225

    ... je na http://www.mvktech.net/content/view/1243/39/. Vyzera to tak, ze problemy, kt. mal recenzent s doskou MSI sa tykaju asi len tejto dosky resp. jej BIOSu. Osobne sa tiez na nu velmi tesim, ale na Slovensku este nie je (v CR uz asi ano - od Sapphire). Zda sa, ze DScaler ju vo svojej poslednej verzii podporuje a dalsi SW - zda sa - tiez. Udajne ma mat kvalitu obrazu uz s original drivermi plne zrovnatelnu s DScalerom. Som vazne velmi zvedavy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele imported_PetrX
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    20

    Máte někdo zkušenosti s touto TV kartou? Jaký je obraz kvalita atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    225

    Mam tu kartu. A mam aj par problemov, kt. som este nevyriesil.
    1. Na lavom a pravom okraji mam cierny pruh (vlavo siroky asi 2 cm, vpravo podstatne uzsi) - ako by bol obraz posunuty doprava. Je asi jedno, aky SW je pouzity (skusal som dodanu PowerCinemu a aj K!TV a neviem sa toho zbavit. Celkovo je obraz trochu v horizontalnom smere stlaceny (ale iba mierne - zvacsa si to nikto nevsimne).
    2. Pri niektorych staniciach nejde zvuk alebo je dost zly. V PowerCineme sa to neda nastavit (teda som zatial neprisiel na to ako).
    3. Neviem nastavit parametre pre nahravanie do MPEGu - velmi hrube nastavenie kvality v PowerCineme.
    4. Pri doladovani stanic v K!TV mi zvycajne PC zamrzne. Toto (ale v znacne vacsej miere mi robila aj karta od MSI TV@nywhere. Dostal som ale typ, ze to moze robit driver od radioveho dialkaca - uvidime.
    5. Nepodarilo sa mi rozchodit DScaler.
    6. PowerCinema je straaasnee leeniiivaaa. A to idem na 3.3 GHz a mam X800Pro a 1GB RAM.
    7. Ma to trochu pomaly tuner - pomaly sa prepina.

    Predpokladam, ze niektore problemy budu asi sposobene slabym signalom. Inak na staniciach, kde je signal silnejsi, sa mi obraz zda dokonca lepsi nez na MSI s DScalerom (ovela lepsie farby a pohybova neostrost) a aj tuner sa zda byt s original drivermi citlivejsi - naladil som asi 3-4x viac stanic. Skusal som aj iny kus, ale problemy boli rovnake. Ked budem mat cas, skusim este preinstalovat OS a urobit nieco s TV-rozvodom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    26

    S touto kartou mj. chodi InterVideo WinDVR 3.0 (prima alternativa k Cyberlinku), ale taky Mainconcept PVR v.1.1.3 free trial ke stazeni na http://www.mainconcept.com/pvr.shtml a protoze narozdil od Cyberlinku i Intervidea jsou Mainconcepti aspon pro mne daleko vetsi autorita v oblasti zpracovani videa, tak jsem dal Mainconceptu prednost a....nema problema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    fox fox je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    225

    Citace Původně odesláno od Surgical
    S touto kartou mj. chodi InterVideo WinDVR 3.0 (prima alternativa k Cyberlinku), ale taky Mainconcept PVR v.1.1.3 free trial ke stazeni na http://www.mainconcept.com/pvr.shtml a protoze narozdil od Cyberlinku i Intervidea jsou Mainconcepti aspon pro mne daleko vetsi autorita v oblasti zpracovani videa, tak jsem dal Mainconceptu prednost a....nema problema.
    Nemas problem s posunutym obrazom? A co zvuk - u mna na niekt. staniciach nejde vobec, inde s problemami a niekde bez problemov. Skusal som aj iny kus, ale bez uspechu. Na nete som sa stretol s rovnakym problemom aj u ineho uzivatela.
    Co sa tyka SW, funguje napr. aj FlyDS, ale problemy s obrazom a zvukom zostavaju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Farao
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    53

    Mam naprosto stejný problém jako vy - lidi
    Obraz jede nádherně, ale je to celý šouplý a navíc mi přijde i zvětšený!
    Koukal jsem na Riskuj! a ta jejich otázka tam není zdaleka celá. Fakt nevim jestli to je ovladačema (mam ATI Unified AVStream Driver v. 6.14.10.36 vydaný 7.12.2004) a ten debilní Power Cinema3, který neumí snad vůbec nic. Čekám jestli vyjde ten DScaler verze 5. Zatím tam dávají verzi 4.1.11 a ta tu kartu nepodporuje (alespoň mě ne).
    [color=red]Jestli někdo na něco přijde tak prosim napište[/color]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Další dotazy ohledně této karty pište, prosím, do nově vytvořeného threadu, který bude vždy na prvních místech této sekce. Poznatky a praktické zkušenosti onoho uživatele si zaslouží, aby nezapadly do zadních částí této sekce.
    Děkuji. Moderátor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1

    Ahoj, mám tuto kartu, trvalo mi silene dlouho nez jsem nasel vhodny software a nastavil ho,obraz je s tim zminovanym pruhem, s tim jsem nic neudelal, pouzivam ChrisTV 4.90 a je to parada
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sapphire ATI Radeon HD 2600 XT
    Od Lister88 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 15:42
  2. Sapphire Theatrix550 Pro - praktické zkušenosti
    Od taborsky2004 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 18-11-2006, 15:20
  3. Genarts Sapphire
    Od Nostradam v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-07-2005, 20:45
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-05-2004, 21:15