Dobrý den narazil jsem na tento článek [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ale přece jen je už 1,5 roku starý, tak bych se chtěl zeptat, které filmy mají podle vás nejlepší 3D efekty na televizoru? Předem díky
ale přece jen je už 1,5 roku starý, tak bych se chtěl zeptat, které filmy mají podle vás nejlepší 3D efekty na televizoru? Předem díky
No tak nejlepši asi avatar.
Jinak u hranych filmu to stojí za ho--o, jsi rad když tam uvidiš 2 3D efekty.
S kreslenych Madagaskar 3 ale bohužel s pohadek jsem už vyrostl.
3D TV je dobra tak na dokumentarní filmy kde u některych to je fakt nadhera.
Jinak u hranych filmu to stojí za ho--o, jsi rad když tam uvidiš 2 3D efekty.
S kreslenych Madagaskar 3 ale bohužel s pohadek jsem už vyrostl.
3D TV je dobra tak na dokumentarní filmy kde u některych to je fakt nadhera.
Já už pár filmů viděl a jsem rozpačitý... raději si zajdu na klasiku a na další Hobity už jen ve 2D a s titulky.
Doporučil bych
je i ve 3D
Názvy
3d-lichtmond-1-2011-1080p-3d-sbs-dts-5-1-mkv
3d-lichtmond-2-2012-1080p-3d-sbs-dts-5-1-mkv
skvělý 3D relax
je i ve 3D
Názvy
3d-lichtmond-1-2011-1080p-3d-sbs-dts-5-1-mkv
3d-lichtmond-2-2012-1080p-3d-sbs-dts-5-1-mkv
skvělý 3D relax
nejlepší a nejpropracovanější efekty jsou u značkových prezentací 3D televizí (samsung, sony, lg atd) Ty se pokus získat to je pak pokoukání! Třeba takové křídlo letadla ti škrtne o nos a před vystřeleným balonem se instinktivně uhneš! Jinak z filmů asi určitě Avatar a Gravitace byla taky dobře udělaná(až na ten děj).
[QUOTE=MarioHP;507433]Nejsou spatne ani nektere dokumenty:
Tahiti - Perfektní vlna 3D
Dinosauři - Giganti Patagonie 3D[/QUOTE]
jj souhlas, a pokud by jsi sehnal originál 3D dokument od discovery, tak jsou taky velmi dobře propracované obzvlášť tematika vesmíru
Tahiti - Perfektní vlna 3D
Dinosauři - Giganti Patagonie 3D[/QUOTE]
jj souhlas, a pokud by jsi sehnal originál 3D dokument od discovery, tak jsou taky velmi dobře propracované obzvlášť tematika vesmíru
[QUOTE=herkuless;434507]Dobrý den narazil jsem na tento článek [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ale přece jen je už 1,5 roku starý, tak bych se chtěl zeptat, které filmy mají podle vás nejlepší 3D efekty na televizoru? Předem díky[/QUOTE]
Zdravím skoukl jsem řekl bych celkem dost 3D filmu a musím absolutně souhlasit z Mareček12 že zdaleka nejlepší je Avatar a pak jsou kreslené filmy
ale přece jen je už 1,5 roku starý, tak bych se chtěl zeptat, které filmy mají podle vás nejlepší 3D efekty na televizoru? Předem díky[/QUOTE]
Zdravím skoukl jsem řekl bych celkem dost 3D filmu a musím absolutně souhlasit z Mareček12 že zdaleka nejlepší je Avatar a pak jsou kreslené filmy