Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Audio a domácí kina
Kamery
Multimediální centra
Projektory
Streaming videa
Televize
Ostatní
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  Svět audia

Téma: chyba ve VD

25.4.2005 09:09
pee.trČau lidi, zase bych tu měl jeden problémek. To co přikládám na obrázku se mi děje dost často při použití dvojího průchodu ve VirtualDubu při encodování do Xvid. Prostě to takhle spadne, někdy i podruhý a potřetí už to třeba projede bez potíží. Myslím, že se to stává ve chvíli dokončení 1st pass. Nevíte někdo, čím to může být? Díky
25.4.2005 09:50
staymanVerzia XviD ?
25.4.2005 10:12
pee.trHmm, tak to mě nenapadlo se podívat. Teď z hlavy to nevím. Ale mám za to že ta poslední co se dala běžně stáhnout. Žádná beta to není. Asi 1.0.3.
Ale dělá mi to už dlouho, takže nevím jistě, ale možná i na starších verzích.
25.4.2005 10:14
pee.trCodec jsem asi tahal dokonce odsud z TVFreak.
XviD Koepi 1.0.3
25.4.2005 11:36
staymanA nemas ten modul/filter nejak zablokovany? Pozri to GSpotom, ci nesvieti na cerveno!
25.4.2005 12:35
pee.trTo cos napsal neznám.
Ale proč by to po opětovným spuštění VD najednou šlo.
Tu chybu to prostě hodí jen občas, třeba včera jsem enkódoval 3 videa a seklo se to jen po 1st pass u toho druhýho a jinak to proběhlo OK.
25.4.2005 01:10
staymanTak potom bude chyba niekde inde a inak, ak nieco nepoznas, spytaj sa, alebo pouzi www.google.com
18.5.2005 04:51
KamilSAch ty Milénium :-(((
18.5.2005 04:52
KamilSAch ty Milénium :-(((