Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: Nejdou přehrávat nahrané pořady v HD

  1. #16
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Tvůj stb to nahrává blbě, ten soubor je špatný. Když si dám zobrazit vlastnosti, tak mi FormatFactory ukáže
    General
    Complete name : TEST-NOVA-SPORT-HD.ts
    Format : MPEG-TS
    Format profile : No PAT/PMT
    File size : 24.2 MiB


    Mediainfo totéž:
    Hlavní
    Celý název a cesta : C:\temp\TEST-NOVA-SPORT-HD.ts
    Formát : MPEG-TS
    Format_Profile : No PAT/PMT
    Velikost souboru : 24,2 MiB


    Zkoušel jsem jej převést na mkv pomocí h264tsto.exe a převod skončil chybou
    C:\temp>c:\Programs\h264tsto\h264tsto.exe TEST-NOVA-SPORT-HD.ts
    Muxing source file to Matroska container. Please wait...
    Loading source file failed.

    Takže se podívej pořádně na nastavení ukládání, tam bude možná zakopaný pes. A stb jej přehraje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    A přímo v STB to přehraješ?

    Zkouším to otevřít a nic to nebere, Premiere mi hlásí, že tam je DMR...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Nejsem odborník na zakódovaná videa, ale asi to bude, jak píše KamilZ. Tvůj STB toto video zaznamenal v zakódované podobě. Na STB by mělo jít přehrát. Ověř si to přehráním s vloženou kartou a bez ní a uvidíš sám. Jestli ti jdou přehrát nahrávky SD programů, lze jen teoretizovat, že STB nemá dostatečný výkon pro dekódování záznamu HD videa, nebo to způsobuje dekódovací modul atd. Poradit by mohl někdo kdo zná tvůj STB, nebo zkus kontaktovat poskytovatele služby ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    28

    Právěže na STB to jde přehrát v klidu. A jinak SD vysílání na PC přehraju. Takže jaký máte názor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Přehraješ to i s vytaženou kartou/CI modulem? Pokud ne, tak je to kódované, pokud ano, tak to bohužel ještě nic neznamená (může to být kódované na přijímač, ne na kartu).

    Dělají to opravdu všechny HD (ČT1 HD) a ani jeden SD (Nova Sport)? Nevím, co máš za programy, ale nemáš nějaký HD FTA, abys ho zkusil bez karty?
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 28-09-2012 v 20:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    28

    Co je HD FTA? Jinak to ještě ozkouším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od Domingster Zobrazit příspěvek
    Co je HD FTA? Jinak to ještě ozkouším.
    FTA = Free To Air = volně do éteru = nekódované vysílání
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    FTA - prostě je můžeš sledovat i bez karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    28

    Tak bohužel bez karty nejdou žádné programy. Jinak jsem zjistil, že přehrávat nejdou ani SD programy u kterých je na STB ikona dolaru. A ta je u všech kromě těch českých klasik jako je nova, prima a ostatní srajdy. Takže to je všechno kódované. A tím se chci tedy ještě zeptat, jestli to opravdu nějak nejde obejít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od Domingster Zobrazit příspěvek
    Tak bohužel bez karty nejdou žádné programy. Jinak jsem zjistil, že přehrávat nejdou ani SD programy u kterých je na STB ikona dolaru. A ta je u všech kromě těch českých klasik jako je nova, prima a ostatní srajdy. Takže to je všechno kódované. A tím se chci tedy ještě zeptat, jestli to opravdu nějak nejde obejít.
    Obejít myšleno dodatečně odkódovat v PC asi ne, nebo o tom nevím. S kabelovkami celkově nemám moc zkušenosti, takže mě napadá jen možnost (nevím, zda existuje) pořídit si kabelový STB, který bude nahrávat už v odkódované podobě, jako je tomu u některých satelitních STB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    28

    Ok. No to je jedno. Každopádně díky všem za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Obejit se to da jedinym zpusobem. Vymenou stb.

    Odeslano pomoci Tapatalk2.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    189

    Zdravim,
    kde se da tento box koupit ?
    Nebo podobny s podporou internetovyvh fuknkci, tedy s konektorem RJ-45.

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. LCD: Jak uložit video nahrané z LED TV na Ext.HDD do PC ?
    Od slatored v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 30-06-2012, 07:52
  2. Jak zripovat DVD nahrané ve videu?
    Od Allkor v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 10-10-2009, 14:42
  3. Jake porady vysila Nova v HD
    Od michalhejl v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-08-2009, 18:12
  4. Multimedialni prehravac na ceske online porady?
    Od milka2 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-05-2009, 16:45
  5. LCD Sharp LC42X20E a sportovní pořady?
    Od SepiaX v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-01-2009, 12:28