Původně odesláno od
DaSat
Ahoj, posílám svoje zkušenosti s televizí Samsung UE46D6530 a CAM moduly.
Zkoušel jsem MASCOM CRYPTOWORKS/IRDETO (firmware 1. 23) - neuměl dekódovat HD programy, SMIT IRDETO+ Skylink (firmware 4.2.4.3) - televize s ním nechtěla naběhnout, po aktualizaci firmware televize se televize normálně zapnula (fungovalo od firmware uvolněném v lednu 2012, tuším verze 1018, aktuální verze je 1021.1) , ale přetrvávaly problémy při přepínání programů - často se na nějakou chvíli ukazovalo zakódovaný signál. Začal jsem tedy používat NEOTION+ Irdeto Skylink (dováží Mascom) (firmware 01.00.08) - s ním se ale stává, že několikrát denně vypadne obraz a ukáže se zakódovaný signál a také dlouho trvá přepínání programů. Dneska jsem si koupil TECHNISAT TECHNICRYPT CI+ a i když po vložení a zapnutí TV trvalo ověřování asi 1,5 minuty, po dalších zapnutích televize se už nic neukazuje, rychle přepíná a zdá se, že modul funguje skvěle, bez výpadků! Budu testovat a kdybych na něco narazil, písnu . Jo a kartu mám Skylink Standard HD (IR), s ICE to bude stejné, ta funguje v čtečkách Irdeto i Cryptoworks.