Rozpadlý obraz - pomoc
Zdravím všechny. Koupili jsme si kameru z druhé ruky Sony DCR-HC19E.
PC je Intel Core2Duo 2x 3,06 GHz, 4GB RAM, 2x 500 GB HDD SATA II, ATI Radeon HD5570 1GB GDDR5.
Musel jsem dokoupit IEEE1394 a kabel Firewire 4/6.
Kamera jede v pohodě. Po problémech s přihlašováním kamery do systému se mi zobrazuje pouze to, co je v příloze.
Zkoušel jsem kartu 1394 v různých slotech PCI (mám celkem 3), SW mám Pinnacle 15, Avid Studio, WinDV - všude je to stejné...
Ovládání kamery (play, posuny...) jdou jen chvíli, pak musím kameru ovládat na LCD.
Prosím Vás, chytré hlavy, o POMOC! Co by to mohlo být? Jen doufám, že není kamera v kelu...
P.S. Pokud to tu již je, tak se moc omlouvám, ale stejný problém jsem nenašel.
PC je Intel Core2Duo 2x 3,06 GHz, 4GB RAM, 2x 500 GB HDD SATA II, ATI Radeon HD5570 1GB GDDR5.
Musel jsem dokoupit IEEE1394 a kabel Firewire 4/6.
Kamera jede v pohodě. Po problémech s přihlašováním kamery do systému se mi zobrazuje pouze to, co je v příloze.
Zkoušel jsem kartu 1394 v různých slotech PCI (mám celkem 3), SW mám Pinnacle 15, Avid Studio, WinDV - všude je to stejné...
Ovládání kamery (play, posuny...) jdou jen chvíli, pak musím kameru ovládat na LCD.
Prosím Vás, chytré hlavy, o POMOC! Co by to mohlo být? Jen doufám, že není kamera v kelu...
P.S. Pokud to tu již je, tak se moc omlouvám, ale stejný problém jsem nenašel.
To vypadá na problém s mechanikou nebo hlavami. Obraz na displeji kamery vypadá při přehrávání stejně, předpokládám? Pokud ano, tak leda do (autorizovaného) servisu. Za pár korun zjistí co s tím je a sdělí ti předpokládanou cenu opravy, zda o ni stojíš. Při koupi kamery z druhé ruky to chce opatrnost, vyzkoušet něco nahrát a přehrát (bez výpadků v obraze a zvuku) je základ.
Obraz na LCD je perfektní, kameru jsem při koupi vyzkoušel, ale nepřipojoval k PC...
Ale už jsem to vyřešil...
Bylo to ovladačem IEEE1394 v systému Windows7. Nahradil jsem ho "Hostitelský řadič pro rozhraní OHCI standardu 1394 (zastaralé)" a je po problému.
Děkuji tímto všem, kdo jste se zajímali o můj problém a snad řešení pomůže jiným...
Ale už jsem to vyřešil...
Bylo to ovladačem IEEE1394 v systému Windows7. Nahradil jsem ho "Hostitelský řadič pro rozhraní OHCI standardu 1394 (zastaralé)" a je po problému.
Děkuji tímto všem, kdo jste se zajímali o můj problém a snad řešení pomůže jiným...