Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: LED LCD LG 32LE3300 problem s obrazem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    7

    Ahoj všem.. Obešel jsem snad tucet stránek a nikde jsem se nedočetl odpovědi.. Takže to zkouším ještě touhle metodou.. Mam LG32LE3300 asi tak rok a neco..(moc se v tom nevyznám takže předem omluvte lajk názvy) ´Můj problém.. rodiče mají stranou televizi splečně se set top boxem a chytaji na ni programy jako Prima LOVE,Očko a ČT HD.. Já je na mé televizi do nedávna nechytal až do doby když jsem stěhoval nabýtek kvůli vymalování a z nudy jsem si ji zapl na chodbě a co se nestalo? Programy jsem naladil všechny!! Po přestěhování jsem televizi zase vrátil na své místo a programy tam sice jsou ale neskutečně se seká obraz... A když jí jen trochu posunu programy tam zase nejsou..... A ještě jsem chtěl zmínit že bydlím v paneláku, tudiž mám kabel na sdílenou anténu.. Tak kde je problém? Předem díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,543

    Predpokladam, ze kanaly chytas digitalne (DVB-C/DVB-T), vzhladom k tvojmu problemu. Skotroluj si privodny kabel, ci nieke niekde zlomeny, pripadne nalomeny.
    Takisto pozri, ci sa nenachadza v okoli kabla nejake zariadenie, ktore moze tieto kanaly rusit.

    Asi by som experimentoval, odpojil zo zasuvky vsetko, co nesuvisi s TV ....
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 12-08-2012 v 14:54
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    Na chodbě jela ze stejné účastnické zásuvky a stejného kabelu? Zkus první vyměnit kabel (třeba vem od rodičů) a pokud to nepomůže, tak se zkus podívat do zásuvky, jestli tam není něco uvolněno (jak píšeš, že posuneš TV a už to zase nejde). A vyzkoušej vším trochu opatrně kroutit a dotlačit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    7

    Páni tak rychlou odpověď jsem nečekal, takže díky za nápady.. A ano kdyz jsem to zkoušel na chodbě tak to byl kabel od rodičů a šlo to... A dále... Všechny el. zařízení jsem odpojil a stále to dělalo.. ale je tv mam kousek od radiátoru a na něm máme takovej digitální meřič kterej ale néma žádný napojení na el. Ale zase si říkam že kdyby to bylo tím tak by to šlo na druhé straně místnosti ale nešlo... takže to asi važně vypadá ze to bude kabelem že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,543

    Presne, zober ten isty kabel co maju rodicia a odskusaj
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    7

    Takže ze zdi vede anténovej drát kterej jde na rozdvojku.... 1. jde do me TV 2. jde k rodicum..... Takze jsem zkusil vypojit rozdvojku a tv napichnout rovnou na drát ze zdi.. TV jede bez problemu... Zkusím ještě vyměnit úplně muj drat a rodičů a když mi to pojede a rodičům ne tak mám odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    7

    Jo a Vivid.sk prosím co přesně může rušit ten signál? Myslíš že by to mohla být počítadlo na radiátoru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,543

    Citace Původně odesláno od Ibrakadabr Zobrazit příspěvek
    počítadlo na radiátoru?
    no toto rusit urcite nebude

    Skus radsej ten kabel.


    P.S. Pozor! rozdvojka sposobuje utlm signalu.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 12-08-2012 v 18:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    Pokud to nebude kabel, tak si nech technikem přeměřit úroveň signálu z zásuvce. Jestli máš v bytě pouze jeden rozbočovač, tak to signál musí bez problémů přežít, pokud má rozumnou vstupní úroveň. To jsi si někdy dříve rozbočil sám (nebo rodiče), nebo to už bylo "z výroby"? Udivuje mě, že by v STAčku používali takovéto řešení. Zkus to možná vyfotit, co je ten rozbočovač zač.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 12-08-2012 v 18:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    7

    Vůbec nevím kdo to dřív dělal ale je tam tohle http://image.made-in-china.com/2f0j0...V-Splitter.jpg Na prpstredek je antena a ze 2 ostatnich do televizi
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    Nemám takovou představivost, nevím, kde všude jsou zásuvky apod. Ale tohle tam firma na 99% určitě nedala (doufám ), nemá to ani F-ka. Pokud z tohoto táhnou výstup do zásuvek (máš je tam, nebo jde z tohoto drát přímo do TV?), tak nic moc. Zkus prostě vyměnit ty kabely a ještě případně prohodit výstupy z rozbočovače mezi sebou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    7

    Tak problém je vyřešen.. Ale lekl jsem se toho co jsem uviděl když jsem měnil kabel... Představte si že místo jedno dlouhýo kabelu tak byly 4 pospojovaný takže typuju že tam byly nejaky ztráty a tím padém se ztrácel signál. Každopádně dal jsem tam novej 15 m drát a běží to jak má... Takže díky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    66

    Obecně, kvalita účastnických standardních kupovaných kabelů je velmi špatná. Nedávno jsem takový 2m kabel vyměnil za pořádný koax s F konektory a nárůst kvality signálu byl 50%! 4 zapojené do série snad už ani nemohly přenášet signál...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    7

    Dobrý no..Tak pár dní uběhlo od toho co jsem se spokojeně díval na očko a teď? Nejde ani očko ani Prima Love... jen tyto dva programy.. Jak je to možný? S TV se nehábalo a nic nedělalo.. Pro mě záhada
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s obrazem
    Od cendamore v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-08-2011, 19:24
  2. Plazma: Problem s obrazem
    Od Dolfajs v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 10:33
  3. Problém s obrazem
    Od Arnie007 v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 16:47
  4. Problém s obrazem
    Od imported_Rimmer v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-08-2005, 06:41
  5. CCE 2.67 - problém s obrazem
    Od Rygs v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2004, 11:56