Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Realtime bluescreen na Matrox RTX100 - jak na titulky

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele filmari_cz
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    11

    Prekvapilo me, kolik lidi tu pouziva Matrox RTX100 a proto se ptam. Vite nekdo jako poradne klicovat modre pozadi pomoci Lumakey ci jinych Matrox "vychytavek" reailtime. Blue key ktery je v premiere funguje paradne ale jak se da ocekavat.. musim neustale renderovat.

    Proc to chci? Delam titulky v Adobe After Effects, ale ne tak, ze tam natahnu hotove video a pak domixuju titulky, protoze to by bylo desne pracene a tak si vzdy pripravim titulek v AFE a pak ho do matrox formatu vyrenderuju a dodam si ho kam potrebuju na timeline v premiere. Pruhlednost titulku resim tak, ze dam do pozadi modrou a tu potom v premiere klicuju. Mam to potom krasne prehledne.. ale bohuzel diky modremu pozadi to neni realtime.. Mozna je to moc slozite a proto se ptam, jestli nekdo nevi, jak to udelat lepe/ rychleji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    mozna kecam protoze tohle matroxe neznam, ale nejde to realtime jen pres alpha channel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele filmari_cz
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od clee
    mozna kecam protoze tohle matroxe neznam, ale nejde to realtime jen pres alpha channel?
    To ano statickej titulek proc ne, ale mam tam silene animacky, ktere nechci exportovat jako 150tgacek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    180

    Funguje u Maroxu rtx100 jako choma key i luma key, nastavení hodnot podobné jako v Premiéře, pokud to v After effect nechám spočítat do standardního Dv formátu, tak to pak klíčuje v realtime.
    PS: s tím firefire řadičem jsem to myslel vážně! Před 6ti lety sem dělal i delší projekty na kompu který by dnes nechtěl ani bezdomovec a taky to šlo - i bez realtime a výpočty trvali hodiny! Důležitej je výsledek a pokud
    neděláš 20 reporáží pro TV tak ti je to snad jedno jestli to děláš o hodinu déle ne ?§?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele filmari_cz
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    11

    Mno.. tam se mi nikdy nepodarilo vyladit tak, jako to ma standartne premiera.. nevim proc. Mozna jsem blbej.. Ale v AE vyrenderuju do klasickeho Matrox DVCAM s modrym pozadim a titulek proste neklicuju tak aby to bylo ciste, tak jak se mi to "dari" s Premiere efektem.. Nic nenastavuju, jen pretahnu

    Problem je, ze mam vetsinou par dnu na to abych vytvoril 20-30minutovy porad s titulkama a smazbou na dvd s menu, takze rychlost je muj druhy parametr strizny
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    HVT HVT je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    62

    Tak teda bude najrozumnejsie ked RTX100 predas...pretoze ten bohuzial ma velmi slabe RT moznosti...a z AAF exportuj nekomprimovane video z Alfou..a pojde to
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele filmari_cz
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    11

    Rika se .. darovanemu koni na zuby nekoukej

    Kazdopadne je to zajimava informace ze existuje video s alphou
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Panda
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    21

    Alfa kanál!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele filmari_cz
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Panda
    Alfa kanál!
    Mozna jsem malo erudovanej.. ale co tenhle vykrik znamenal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Matrox RTX100+AP 1,5-problém s přechody a zvukem
    Od Petr10 v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 14:32
  2. Matrox RTX100 + Premiere Pro 1.5
    Od Stratoss v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 12-11-2005, 09:44
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-07-2005, 14:35
  4. Matrox RTX100 nebo Edius xx
    Od Panda v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-05-2005, 20:24
  5. Jaký SW na bluescreen?
    Od XPM v sekci Editace videa
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 29-04-2005, 21:36