Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Jak uložit video nahrané z LED TV na Ext.HDD do PC ?

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Ahoj, nenašel někdo způsob, "fčom" načíst Ext. HDD s videem z TV Samsung UE40ES6100 a jak jej uložit na PC ?
    Po zformátování HDD z TV už ho ani do PC nenačtu, takže jsem tady skončil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Ne, nelze. TV si nahrávky šifruje. Dokonce i když Ti vymění v TV desku za jinou (při poruše), tak můžeš mít smůlu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Tak díky moc, no!
    Blbý co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Blbé to ano, ale současně dostatečně známé, profláklé a přístupné v manuálu (viz http://downloadcenter.samsung.com/co...E-CZE-0327.pdf strana 655). Nešifrovaně nahrávají jen neznačkové TV, např. myslím nějaký Sencor.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 28-06-2012 v 18:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele zatty
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    1,217

    sencor a gogen
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Koupil jsem LED TV UE40ES6100 a nevím, jak se připojit do domácí sítě. Ve všech návodech k TV je jen povrchní popis a takové detaily tam nejsou.
    V katalogu Samsung jsou pod Serie 6 uvedeny tyto TV:
    ES6800
    ES6710
    ES6500
    ES6300
    ES6100.

    Mohl by mi pls někdo poradit jak na to ? Nemusím na to mít zase nějakou dokupovací mašinku?
    YouTube a pod. mi funguje, ale přistroje propojené v domácí síti se mi v TV neukáží.
    Tato TV je buď tak stará (nebo tak nová), že na Samsung.com o ní není ani zmínka, natož nějká podpora.
    Zdravím a předem dík
    jj

    - - - - doplněno - - - -

    Díky za odpo.
    jj
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Ukáží se ti pouze ty "přístroje", na kterých běží DLNA server. Takže např. nějaký NAS, který ho má v sobě, nebo PC, kde nainstaluješ Serviio, Samsung Share Manager, WMP, ....

    Stejně skončit u další krabičky, možnosti DLNA jsou bídné, přečti si tohle: http://avmania.e15.cz/dlna-pro-zacat...tografie-hudbu, https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=31084, https://www.tvfreak.cz/dlna-hudba-budoucnosti/3593-2, https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=19617

    Hele, četl jsi vůbec o té TV něco před tím, než jsi si ji koupil?
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 29-06-2012 v 12:29
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    KamileZ - dík - asi jo.
    jj
    Jestli četl?
    Moc ne! Přišel jsem do Datartu pro nastudovanou 5500, ale prodavač mě přesvědčil, že serie 6 je o moc lepší.
    Že líp dopočítává, je líp vybavená a tak jsem na něj dal a koupil.
    Jsem s ní docela spokojen - proč se ptáš ? Špatný výběr ???
    jj
    Naposledy upraveno uživatelem slatored: 29-06-2012 v 12:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Špatný výběr ne, verze 6xxx je určitě lepší než 5xxx (i když já Samsung nemusím, ale to je jiná). Spíš to myslím obecně - to, že prakticky všechny TV nahrávají kódovaně, že umí jen mizerné DLNA a ne CIFS atd. Aby Tě prostě ještě nečekala spousta "překvapení" a nebyl jsi zklamaný. Další dotaz bude předpokládám následovat na přehrávání flashe a archivů ČT/Nova, plnohodnotného www browseru atd. Nemyslím to nijak špatně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Další dotaz na flashe kupodivu nebude - mám Xtreamer SW a dělám to "tudy".
    Zatím tedy díky
    jj
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Když máš Xtreamer, proč Tě trápí přehrávání přes DLNA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    6

    Můžu se zeptat proč bídné dlna? Měl jsem Samsung ue46d7000, teď mám ue46es7000. Přes dlna mi zatím přehrálo vše. Koukám na mkv HD i 3D.Mám na serveru nainstalováno serviio. To samé archiv čt i live vysílaní přes web.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Citace Původně odesláno od rkrajnik Zobrazit příspěvek
    Můžu se zeptat proč bídné dlna?
    Prehra sice vsetko, ale s mizernou podporou titulkov, so zlou podporou pretacania a u mna som zaznamenal aj nahodne vypadky (v takom pripade len TV automaticky pokracuje na dalsie video). Taktiez bol ako server pouzity Serviio. Ale je mozne, ze v novsich radach C, D a ES je DLNA uz lepsie vyriesene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    6

    Tak je asi pravda, že nejsem tak extrémně náročný. S titulky většinou nesleduji. Co jsem koukal a titulky srt stejný název jako video, tak fungovalo.S přetáčením souhlasím. Ale když sleduji nějaký film, tak dám maximálně pauzu. Nemám nějak důvod přetáčet, koukám na celý film v kuse. Ale funguje posun v časové ose. Neříkám že je to dokonalé, ale pro mne zatím plně dostačující. Píši to jen proto, ze z některých komentářů vyplívá, že je dlna, internet, třeba archiv čt nepoužitelný. Což si myslím že není pravda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    DLNA podporuje málo formátů (povinné jsou tuším 4). Přehraje teoreticky "všechno" ale s tím, že se musí provádět reenkódování, což neumí všechny servery. Standardně se také titulky musí transkódovat přímo do obrazu (některé TV je umí zobrazit ze streamu MKV). Nepodporuje přepínání audio stop, takže je problém, pokud je ve filmu jiná výchozí audio stopa. Jsou problémy i se spárováním zařízení (viz vlákno o Samsungech a NAS Synology po update firmware).

    Tady jsme to detailně probírali: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post394689
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 30-06-2012 v 07:09
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nejde mi přehrát nahrané video z HD
    Od JaroslavHraba v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 25-07-2012, 07:47
  2. Do čeho zpracovat/uložit AVCHD ze SONY ?
    Od Walker v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-12-2009, 13:31
  3. Jak na počítači uložit 5.1 zvuk ze hry?
    Od kirk v sekci Editace audia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-05-2006, 07:29
  4. Ako uložiť zvuk z DVD napr. do MP3.
    Od Joky v sekci Editace audia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-08-2005, 13:40
  5. Jak uložit klip se zvukem 5.1
    Od vilik v sekci Editace videa
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 28-01-2005, 15:10