Tak mam doma novou tv samsung ps60e6500 a muzu napsat prvni postrehy ze 3 dnu.
Puvodne jsem mel 3 tv panasonic tx-p55vt30e a se vsema tretim byl problem bzuceni trafa .
Jinak musim rict ,ze ve srovnani s panasonic je samsung snad ve vsem az na malickosti lepsi.
samsung vubec nebzuci a navic je to 60 uhlopricka oproti 55 panasonic.
k samsungu jsou 2krat 3D bryle. panasonic tx-p55st50 tam si bryle musite dokoupit ( 5000kc za 2krat bryle)
a to bryle od samsungu se me zdaji lepsi a pohodlnejsi.jedina nevyhoda ,ze jsou na baterie ,ktera stoji 15kc a musite je menit.
obraz a barvy u samsungu jsou podle me lepsi. aji ta cerna me prijde lepsi u samsungu.nevim co se porad pise o panasonicu ,ze ma nejlepsi cernou.u panasonicu me obraz nekdy prisel spis takovy vyblity.
jedina mala nevyhoda u samsungu je ,kdyz chcete presunot programy ,tak je komplikovanejsi.ale to udelate jednou a mate pokoj.
zvuk me prijde taky u samsungu lepsi.proste je to slyset dobre.u panasonic jsem dal vetsi hlasitost a nebylo to nic moc .u samsungu mam 15 volume a je to slyset az mooc.
cena je u samsung 43000kc s brylema
¨panasonic 42000 kc bez bryli a bryle 5000kc.
jinak ty samsung aplikace jsou lepsi nez panasonic,ale jsou to jen takove bloboviny ,kdyz se clovek nudi.
celkove me samsung hodne prekvapil a panasonic moooc zklamal a uz asi nepujdu do panasonicu,protoze v posledni dobe se hodne pohorsil na to ,ze je docela drahy.
pred 8 lety jsem mel panasonic dvd recorder a po 3 letech u vyrobku za 19000kc se neco pokazilo a rekli ze oprava bude stat 8000kc ,tak to je vysmech.
s fotakem panasonic lumix ,tak problem ,kde me neuznali reklamaci a fotak stary1 rok jsem musel dat opravit a cena 2500kc dost drahe.
takze vysledek je panasonic uz nikdy a samsung maximalni spokojenost.