Topfield SBP-2010
Zdravím ve spolek. Jsem vlastníkem tohoto přijímače a mám problém s volnými HD programy jako je NOVA HD, CT HD, Prima HD. Používám kartu Skylink. Než došlo k přeladění Nova HD, tak mi jela bez problému. Po přeladění mi to píše že je program blokovaný. Dnes jsem přeladil CT HD a udělalo to to samé. Už mi nejde ani CT HD. Nevíte čím to může být?
Zkusit aktulizovat firmware v přijímači, v CI modulu a pokud to nepomůže, tak zkusit jiný CI modul (jaký máš a jakou kartu?).
příjmač jsem aktualizoval, ale poslední firmware je z roku 2010 a ten tam byl. Používám CI slot Idredo cryptoworks, je to od SMARDTV. Koupil jsem to v sadě i skartou Skylink, kterou jsem taky měnil za novou. Zkusím ještě ten firmware CI slotu.
Není to tenhle (už dříve) problémový? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] No a jakou máš kartu? CW? ICE? Aktualizovat budeš CI modul ne slot, slot je to, do čeho modul strkáš.
Kartu mám ICE měnil jsem ji nedávno. Na modulu to je červeně napsáno, takže to bude asi ten co jsi poslal v odkazu. Jaký modul bys mi doporučil? Pokud nepomůže aktualizace. U TV Barandov my to pořád restartovalo přístroj. Po přeladění už Barandov jde.
Aktualizace: nevím, zkus Astra 3B (23,5°E), freq. 12,070 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPS.
Konkrétní modul Ti nedoporučím, neznám ten přijímač. Zkusil bych CAM Cryptoworks/Irdeto Mascom verze 1.23, protože není CI+, ale jen CI, což je výhoda pro nahrávání.
Konkrétní modul Ti nedoporučím, neznám ten přijímač. Zkusil bych CAM Cryptoworks/Irdeto Mascom verze 1.23, protože není CI+, ale jen CI, což je výhoda pro nahrávání.
Poptej se ideálně tam, kde jsi to kupoval, případně vem do prodejny přijímač i s kartou, to je sázka na jistotu...
Kupoval jsem to v Datartu a nemyslím si, že mi zrovna tam odborně poradí. Kousek od nás je specializovaná prodejna, skočím tam.
Ahoj, prosím Vás o malou radu, chci si koupit přijímač TOPFIELD SBP2010. Poběží mi v něm v pohodě (i do budoucna) karta Skylink ICE za použití tohoto modulu http://www.t-cz.com/modul-irdeto-cryptoworks-smit_d5577.html ?? Díky mockrát za radu, lunoš