Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: "Vnucené" titulky

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele poel
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    50

    Jak vyrobit „vnucené“ titulky. Aby automaticky naskočily titulky (aniž bych je na stolním DVD sám zapnul), když třeba uprostřed dabovaného filmu začne někdo plkat španělsky. Titulky už mám ve formátu *.sup, dokážu je na DVD vmastit, ale musím je pak zapínat ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    poel
    V Ifoeditu jim musíš dát parametr "forced", ovšem nezkoušel jsem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    na ofic. dvd bejva zvlastni titulkova stopa pro tyhle pripady, raye sem myslim delal, titulky bezely jen pres texty pisnicek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    jj myslel jsem to tak, tohle má hodně filmů (Poslední samuraj...), spíš jde o to, aby se ty titulky objevily, aniž bych je na začátku filmu zapínal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    no tak to aby se zaply je vetsinou dany rozhodnutim autora, normalne se takovejhle stream zapne pri zvoleni dabingu, jinak defaultni stream umi urcit i shrink
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele denisa
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    113

    V PgcEditu na vhodné místo doplň [51 00 00 00 C0 00 00 00] 1 (SetSTN) Set Sub-picture stream = 0, on (0-31 podle toho, kde ty tituky jsou). Jsou ale i jiné možnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele shrekr
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od denisa
    V PgcEditu na vhodné místo doplň [51 00 00 00 C0 00 00 00] 1 (SetSTN) Set Sub-picture stream = 0, on (0-31 podle toho, kde ty tituky jsou). Jsou ale i jiné možnosti.
    Prosim mohla bys mi poradit s těmi vynucenými titulky? V PgcEditu jsem nikdy nedělal tak by mě spiš zajimaly ty jine způsoby
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Otvor v PgcEdite to DVD, potom vyhladaj v lavom okne (najdlhsi) titul co predstavuje film, poklep 2x a otvori sa ti okno, kde uvidis tie titulkove streamy a musis len zistit, ktory je ten FORCE. Potom spravis u toho filmu v pravom okne to, co pise Denisa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele imported_Mahony
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    258

    No mě by zajímalo, jak nastavit u daných titulků, že se má např. ve 20 min. filmu vynuceně zapnout pouze daný titulek např. když někde je třeba něco přeložit. Viděl jsem to nastavené přímo v titulkách a nevím jak toho docílit. Umím si vyrobit z toho zvláštní titulky, ale musí se tam potom doplňovat jako stream. Mě zajímá, jak příkaz force vpravit do již hotových titulků popř. jak vyrobit modifikaci, aby se nemusel vyvářet samotný forced stream.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To neviem, ale ked na to prides, bolo by to dost prinosne
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele shrekr
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Otvor v PgcEdite to DVD, potom vyhladaj v lavom okne (najdlhsi) titul co predstavuje film, poklep 2x a otvori sa ti okno, kde uvidis tie titulkove streamy a musis len zistit, ktory je ten FORCE. Potom spravis u toho filmu v pravom okne to, co pise Denisa.
    no ja to zkoušel jak si napsal ale nějak to nefunguje neznaš nějaký jiný zpusob?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Musis robit niekde chybu !!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele shrekr
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Musis robit niekde chybu !!!
    jo jo už jsem na to prisel spatne sem zadaval číslo kde mam ti titulky už se mi spouštějí když spustim film parada díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    shrekr
    a funguje ti i v menu vypnuti titulku? \/ rek bych ze ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele shrekr
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od wencaS
    shrekr
    a funguje ti i v menu vypnuti titulku? \/ rek bych ze ne
    zadne menu tam nemam takže nefunguje předělal jsem si MIB do češtiny a občas tam luvi španělsky takže se mi zobrazi titulky aniž bych je musel zapinat, ale mužu je vypnout, nebo přepnout (na ovladači)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2012, 22:06
  2. jak vložit titulky "napevno" do .avi a .mkv?
    Od spike18 v sekci Titulkování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 14:12
  3. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 19:08
  4. Architect3 "deja vu" titulky
    Od poel v sekci Titulkování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 14:34
  5. "Zamčené" titulky i audio
    Od PinokKio v sekci Titulkování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 23:57