Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Lze ve Vegas zapnout nějak OVERLAY?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele TrueFriend
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    66

    Nevíte někdo, zdali nejde ve Vegasu to náhledové okénko, kde se zobrazuje náhled sestříhaného videa, zapnout nebo nastavit tak, aby se zobrazované video prezentovalo pro PC jako overlay?

    Overlay používají grafické karty pro možnost výstupu na TV-OUT, tak by se pak dalo spokojit se s TV. I když výstup z grafické karty na TV není nic moc, tak pro náhled to je plně dostačující.
    Jen škoda, že Vegas asi neumí tento náhled videa zobrazit v overlay módu,nebo umí ?

    Ještě mě pak napadá řešení, jeslti někdo ví o aplikaci, která umí převést vyznačenou část obrazovky monitoru do overlay módu, čímž by se tohle taky dalo vychytat a mohlo by pak jít zobrazení náhledu videa na TV-OUT.
    Poradí někdo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele TrueFriend
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    66

    super, díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    StayMan - Please porad! Mam pouzit rezim klonovani, nebo dual zobrazeni? Zkousel jsem snad vsechny kombinace, ale to okno porad neni videt na TV.
    Podle me by to měl byt rezim dualni, kdy na monitoru vidim vse a na TV jen pozadi plochy a v momente kdy treba zapnu MV2player tak se overlay v tom MV2Playeru aktivuje na celou plochu TV. Tak by to melo byt, ale nedari se mi to ...(
    Mam grafiku GF4
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Overlay myslim spravis ked mas nastaveny "Celoobrazkovy rezim" a ci u dual, to neviem, pouzival som rezim "klonovanie".
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    dik! S tim klonovani to zkusim jeste jednou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele TrueFriend
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    66

    V nastavení překrývání (overlay) ve vlastnostech zobrazení by měli být "šoupátka" na nastavení jasu, kontrastu apod.a ve vlastnostech toho překrývání by měla být možnost "Obraz na celé obrazovce".
    A pokud máš G4 a ovladače v angličtině, tak tuhle funkci hledej v těch vlastnostech zobrazení pod volbou "Theatre mode"-nebo jim podobné.
    Co se týká toho režimu dual, nebo toho druhého, tak je jedno jaký máš nastavený, protože pokud ovladače najdou přehrávající OVERLAY, tak ho pošlou na výstup tak jako tak.
    POZOR: v duálním módu, pokud zapneš něco co vyprodukuje overlay, tak se ti hodí jak na monitoru tak i na TV automaticky přes celou obrazovku, pokud máš zaplý "režim přes celou obrazovku"...
    Pokud nemáš zaplý duální režim, tak overlay zůstane v malém okénku na monitoru a výstup na TV bude přes celou obrazovku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    TrueFriend - uau! Diky! Vecer zkousim....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ChrisTV > problem se zaplym Overlay mixer mode
    Od SeeD Johny v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-05-2008, 21:55
  2. dscaler: nelze vytvořit overlay surface
    Od lacky v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-01-2006, 18:02
  3. WinFast a volba Overlay Mode
    Od antabe v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-12-2004, 16:37
  4. funkce Overlay Mode
    Od zdenator v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2004, 17:48