Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Panasonic Viera (TX-P50G30E) a prehravani MKV s titulky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    4

    Dobry den, nenasel jsem nikde odpoved, zkusim se zeptat jeste zde. Funguje vam nekomu prehravani MKV s titulky na plazamach od Panasonic pres DLNA nebo USB? Prehraji bez problemu MKV pres Serviio (s transcode) avsak bez titulku (jak vlozene primo do MKV, tak stejne pojmenovane v UTF8 ve stejne slozce). Z HDD pres USB prehraji MKV take (video soubor i audio stopa musi byt v urcitem formatu), ale take pouze bez titulku (jak vlozene primo do MKV, tak stejne pojmenovane v UTF8 ve stejne slozce). S titulky se mi dari MKV prehrat pouze pres PS3 Media Server (MEncoder), tam vsak narazim zase na problem s preskakovanim videa v case (pocitac pripojeny kabelem, pridelenych vsech 8 jader, 8GB ram...). Diky za kazdou radu, hledam nejjednosusi reseni jak prehrat MKV s titulky na Viere
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    4

    Diky za tip, projdu a dam vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    4

    jo, tak toto jsem prosel a bez uspechu:/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Máš správný SRT formát?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    4

    no rekl bych ze jo, pro jistotu to jeste prohanim pres SRTWiz 0.10, ktery by mel pripadne opravit nedostatky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Já bych se s dovolením přidal, mám TX-P42G30E a mám podobný problém. Titulky přehraju z USB, i když je to trochu boj s kódováním, ale problém mám s DLNA. Zkusil jsem nějaké video s vloženými titulky, a to jde, ale když jsem zkusil vložit titulky do videa, kde původně nebyly, tak to jde přehrát na PC v Media Playeru Home Cinema, na telefonu (Android), ale ne ve Windows Media Playeru a hlavně ne na TV.
    Televize soubor detekuje, zobrazí správně délku v minutách, zobrazí výběr titulků, ale zůstane černá obrazovka a čas s nehýbe.
    Na muxování používám program MKVToolNix, nic neměním. Zkoušel jsem kódování jak Windows-1250, tak UTF-8 i Unicode, měnil jsem pořadí stop, nepomohlo nic. Ještě zajímavost, výsledný soubor je menší, než původní, jen o asi 300 KB, ale je.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic VIERA TX-P50G30E - problém časovaný záznam
    Od Jeka v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2012, 15:51
  2. Titulky u TV PANASONIC VIERA
    Od Honzeecheck v sekci Titulkování
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-12-2011, 11:39
  3. PANASONIC VIERA TX-P42GT30E nebo TX-P50G30E
    Od kixik v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-11-2011, 09:14
  4. Plazma: Ladění PANASONIC VIERA TX-P50G30E
    Od veider v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-07-2011, 10:59