Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 52

Téma: DTS

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Terror
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    17

    Existuje nějakej DTS kodek? Když si pustím film v DTS v NeroShowTime, tak ten mi signalizuje, že je film v DTS, ale zvuk nehraje. Mám nainstalovanej AC3 filter, ale ani tak to nejde .

    Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ffdshow ma integrovanej dts dekoder
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Terror
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od clee
    ffdshow ma integrovanej dts dekoder
    A nějakej samostatnej by nebyl? Nechce se mi kvůli tomu instalovat celej FFDSHOW .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    samotnej nevim, jinak dts dekoder se instaluje s windvd nebo powerdvd, ale ffdshow si klidne nainstaluj a vypni si asociaci vseho krome dts, kdyz ho jinak nechces pouzivat i kdyz neznam duvod proc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tilk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    308

    Je vlastne nejaky dovod preco nemat v PC len ffdshow?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele bArDa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    280

    Terror: Pokud DTS v compu tak je Power DVD 6 Deluxe Edition jasna volba
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Tilk> To nevim, ale vim minimálně o deseti důvodech pro č ho tam mít
    http://jech.webz.cz/ffdshow.php
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ja nepotrebujem ani jeden dovod a ide mi to aj bez ffdshow.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    StayMan, tentokrát s tebou jednoznačně souhlasím. U mne též platí: FFDShow nebrat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    StayMan by €RikŁ€, StD> A jak třeba takhle chlapci bez FFDShow vymyslíte zobrazování textovych titulků přes TV-OUT? A když si navíc ještě vzpomenu, že bych to chtěl ovládat dálkáčem?
    Jak si dekódujete MPEG-4 AVC video? Kde si můžete vybrat různé metody postprocessingu, který se automaticky sníží na základě vytížení CPU? Kde si můžete vybrat 7 různých filtrů na potlačení šumu? Kde máte 11 deinterlace algoritmů plus všechny z DScaleru? Kde můžete libovolně obraz upravovat AviSynth skriptama? Který program Vám umožní korekci perspektivy nebo nakloněného obrazu? A na závěr: Který jiný kodek Vám umožní vybrat si, pro které FourCC jej chcete používat?
    A to jsem zatim mluvil jenom o obrazové části. Ještě můžu zmínit perfektní mixer kanálů s nastavenim zpoždění a hlasitosti indivduálně. Dobře fungující ekvalizer, normalizaci zvuku, potlačení šumu a realtime AC3 enkoder navíc (výhody jsem popisoval v jinym threadu)?
    Kromě toho nemam na počítači žádnej bordel v kodekách. Kromě FFDShow mam už jenom DScaler 5 pro DVD, XviD kvůli kompresi a jako knihovnu do FFDShow a potom bezztrátovej Lagarith. Ještě mam nainstalovanej AC3 filtr pro zvuk z DVD a MatroskaSplitter pro MKV, MP4 a AVI.
    A to jsem pouze vypíchnul pár nejdůležitějšich vlastností.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    no skoro vsechno umi jeste divxG400, ten mi sice chodil dobre, ale ffdshow mam radsi kvuli vic user-friendly gui
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Vlada: Já v kodecích také žádný bordel nemám a kupodivu netrpím potřebou používat cokoli z tebou vyjmenovaných vlastností - např. DO používám jen na Sat-receiver pro přepínání kanálů a titulky nesnáším, mám jen originál audio, atd. Takže Fazit, to co je pro tebe důležité, může být pro někoho zbytečné, nebo případně i na závadu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    vlada

    Nic z toho co popisujes nepotrebujem, pretoze na titulky mam dokonalejsi DivXG400, na deinterlaciu (pokial je to na vystup TV je ti to aj tak naprd) najdokonalejsi PowerDVD (ma aj mpeg4-> DivX dekoder a vsetky potrebne audio dekodery) ale aj WMP10 (+dekodery) to vie..., a ostatne prasive zaznamy/kodeky atd. ani nie ze nechcem, ale ani nepotrebujem a neviem zohnat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    vlada> DivXG400 neumí titulky v Matrošce, pro ěm je tim pádem nepoužitelnej. Jenom VobSub a FFDShow, případně MPC, VLC nebo MPlayer. VLC má taky vlastní dekodery MPEG-4, ale narozdíl od PowerDVD i MPEG-4 AVC. Navíc je nekonečněkrát levnější
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Si sam odpovedas?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední