Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 35

Téma: Philips 42PFL7606H umí konverzi z 2D do 3D?

  1. #16

    JM_ JM_ je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    353

    Citace Původně odesláno od davevo Zobrazit příspěvek
    Poradi nekdo nejaky zkusebni 3D klip co bych hodil na flesku a vyzkousel pres blu-ray?


    Zkus treba neco z tohoto hledani:

    http://www.uloz.to/browse/?q=1080p+s...1&disclaimer=0
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    19

    Ještě bych potřeboval odsouhlasit toto zapojení jde o to propojit obývací pokoj z ložnicí zkrs wifi.
    pc s wifi bude v ložnici a zbytek v obýváku. Nechci tahat žádné kabely.Potřebuji přehrávat 3D z PC

    tv: Philips 42PFL7606H
    blu-ray:Philips BDP6000
    multizabava:ASUS O!PLAY HDP-r3
    wifi router:TENDA Wireless-N Router 802.11b/g/n W311R+ 150Mbps
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: zapojení.JPG 
Zobrazení: 123 
Velikost: 20.7 KB 
ID: 15196  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Tak na to přes WiFi raději zapomeň a natáhni kabel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    19

    No to mám nachystáno jako horší varyantu kdyby se to sekalo tak bych natahl z routru do multizabavy sitový kabel.Proč by to nomohlo fungovat přenos 150M/s je málo????
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    150 MBit samozřejmě stačí, jenže:
    - je to papírová hodnota, které nedosáhneš
    - wifi je silně ovlivněno rušením, takže jednou může jet, podruhé ne

    Možná kdyby si bydlel na samotě u lesa a neměl žádné další potencionálně problematické spotřebiče (např. mikrovlnky rády wifi ruší).

    Stačí se tady trochu začíst...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    JM_ JM_ je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    353

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    wifi je silně ovlivněno rušením, takže jednou může jet, podruhé ne.
    Možná kdyby si bydlel na samotě u lesa a neměl žádné další potencionálně problematické spotřebiče (např. mikrovlnky rády wifi ruší).
    Co si představuješ pod slovy " mikrovlnky rády wifi ruší"?

    Já osobně mám wi-fi router napojený přímo na router UPC v "kotelně" etážového topení přímo NAD mikrovlnkou (fyzická vzdálenost 20 cm max), a nepozoruji žádné limitace/problémy (ostatně jaké problémy, když režim mikrovlny běží max. několik málo minut denně ).

    Kabel vytahuji max. 1x ročně - typicky při reinstalaci FW v "popcornu"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    3D vzduchem přes Wifi? To opravdu nepůjde. Signál se ti bude sekat a často silně kostičkovat. (to je praxe, nikoli teorie)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    JM_ JM_ je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    353

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    3D vzduchem přes Wifi? To opravdu nepůjde. Signál se ti bude sekat a často silně kostičkovat. (to je praxe, nikoli teorie)
    Pokud se správně orientuji ve schématu, tak 3-D má jít přes HDMI z BluRay či MMC, a wi-fi je plánováno jen na "pomocné" funkce, resp. "sosání"

    Edit: Sorry, přehlédl jsem komentář

    Citace Původně odesláno od davevo Zobrazit příspěvek
    Potřebuji přehrávat 3D z PC
    Naposledy upraveno uživatelem JM_: 17-01-2012 v 19:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    19

    Tak jsem propojil televizi s ASUS O!PLAY HDP-r3.
    1. pomocí wifi tam šli filmy v HD fullHD se už sekalo
    2.natahl jsem sítový kabel ale k mému zklamání fullHD šlo ale 3D se seká chvilku jede v poho a pak se začne zase sekat. Je to možné? Nebo bude ještě nějaká chyba v nastavení? Další věc co mě vadí že musím pořád vepisovat ID uživatele a heslo i když to mám ve w7 vyplé a zkoušel jsem aj podle návodu něco povypínat v registrech.Mám stochutí ASUS O!PLAY HDP-r3 prodat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Preco nepripojis HDD s 3D filmom do MMC a z MMC cez HDMI nepozeras filmy na TV? Ci nemas doma ziadny externy HDD?
    Naposledy upraveno uživatelem erik555: 28-01-2012 v 22:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    19

    No právě kvůli dnešním cenám HDD jsem nechtěl kupovat disk a pořídil jsem MMC
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Citace Původně odesláno od davevo Zobrazit příspěvek
    No právě kvůli dnešním cenám HDD jsem nechtěl kupovat disk a pořídil jsem MMC
    No ano, ale to nemas naozaj ziadny externy HDD (kupeny pred tou povodnou), ked si MMC prepojil sietovym kablom a tahas to z pocitaca? Istejsie a "hladsie" by si to mal priamo z ext.HDD do MMC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    19

    Bohužel nemá ani nemám možnost si ho půjčit. A přes HDD si to můžu pustit z televize nebo blureye.K tomu sem si nemusel kupovat MMC za 2tisíce
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Citace Původně odesláno od davevo Zobrazit příspěvek
    Bohužel nemá ani nemám možnost si ho půjčit. A přes HDD si to můžu pustit z televize nebo blureye.K tomu sem si nemusel kupovat MMC za 2tisíce
    Ak ti TV pusti vsetko, tak si asi zbytocne kupoval MMC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    19

    Zdravím - resim podobny problem s propojenim PC na tohoto typu TV. Na PC TV vidim ,ale bohuzel TV ani jeden z mych PC ci Notebooku.(XP nebo Windows 7) .
    TV je pripojena pres WIFI Zyxel NBG-417N . IP adresa je prirazena v nastaveni DHCP servrem automaticky. Kde by mohl byt zakopany pes? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: LG 42LW4500 vs Philips 42PFL7606H vs LG 42LW570S
    Od radagast v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-11-2011, 08:07
  2. LCD: 42" PHILIPS 42PFL7606H co na ni rikate?
    Od mikipiki v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 86
    Poslední příspěvek: 05-10-2011, 18:52
  3. Philips 400Hz ? (42pfl7606H)
    Od sud@ v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 13-09-2011, 20:59
  4. Kvalita při konverzi AVCHD
    Od sobi v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-02-2011, 22:35