Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Videosvětlo ke kameře Canon xa10

  1. #1

    akg akg je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    71

    Zdravím všechny, doporučíte mně jako pomocný světlo ke kameře tento výrobek?

    http://www.aaron.cz/produkty/power-e...mobile-pe-5009

    Případně máte nějaký jiný návrh? (v rozumný cenový relaci)

    Díky a přeju všem do novýho roku hodně úspěchu a tvůrčích nápadů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    Podívej se na tento link. Je to na německém eBay s již nastaveným filtrem, že jde o zboží z Německa ( nemyslím tím, že je tam vyrobeno, ale že je posíláno z Německa, což je důležité kvůli dnešnímu nízkému limitu při dovozu mimo EU ) a nikoli z Číny a ceny za stejná / podobná světla jsou tam poloviční ( i když je pravda, že jsou většinou bez baterky a pak to asi vyjde stejně - nicméně je tam určitě vetší výběr ). Já takhle nakupuji zcela běžne a praxe je taková, že i řešení reklamací je lepší než s našinci.

    http://www.ebay.de/sch/i.html?rt=nc&....c0.m283&gbr=1

    Pod čarou :
    CZ návod co jsi mi poskytl, mě dovedl k finálnímu rozhodnutí a včera jsem si krásku jménem XA10 přitáhnul domu. Zatím jen pár minut hraní a jsem nadšen. Jediné, co mě lehce štve, jsou chrastící čudlíky na ručce, ale to pořeším výrobou nějaké gumové / silikonové krytky, aby na ně tlačila a bude hotovo.
    Naposledy upraveno uživatelem Drummer: 06-01-2012 v 09:55
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    60

    Já používám tyto a spokojenost.

    http://www.ebay.de/itm/Videoleuchte-...item4cfcec3630

    Dá se nastavovat intenzita a jdou spojovat do sestavy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    akg akg je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    71

    Díky moc všem za tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    akg akg je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    71

    Drummer - ať Ti nová kamera dobře slouží. Mně na ručce nic nechrastí, takže nevím. Spíš se peru s nastavením externího mikráku (RODE NTG 1), kdy se mně už několikrát podařilo přebudit záznam, i když jsem si hlídal na displeji úrovně a pak jak debil se to snažím v Nuendu aspoň částečně opravovat. Od tý doby natáčím jedině se sluchátkama
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kameranp
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    325

    Citace Původně odesláno od akg Zobrazit příspěvek
    Drummer - ať Ti nová kamera dobře slouží. Mně na ručce nic nechrastí, takže nevím. Spíš se peru s nastavením externího mikráku (RODE NTG 1), kdy se mně už několikrát podařilo přebudit záznam, i když jsem si hlídal na displeji úrovně a pak jak debil se to snažím v Nuendu aspoň částečně opravovat. Od tý doby natáčím jedině se sluchátkama
    tiez som dakedy maturoval s manualom
    no potom som to U SONY prepol na automat a bolo OK bez akejkolvek potreby nieco upravovat
    teraz mam Panasonic hmc151 (rode ntg1) a kamera ma manual + funkcia ktora automaticky udrzuje strop takze tiez OK
    na HV40 sa da zapnut auto tiez a je to pod skratkou ZESL. MIKR ON-OFF

    treba vyskusat
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Doporučíte mně Canon XA10?
    Od akg v sekci Videokamery
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 06-12-2011, 15:06
  2. CZ manuál ke kameře Canon XLS
    Od marbat v sekci Videokamery
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-05-2011, 22:33
  3. Videosvetlo Reflecta DR 100
    Od ferrda v sekci Videokamery
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-06-2009, 00:21
  4. Mikrofón ku kamere Canon HF 10
    Od JoeBiz v sekci Videokamery
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2009, 12:15
  5. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-04-2006, 17:21