Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Handan CV-6000 HDD problém

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    2

    Dobrý den jelikož sem už dost dlouho hledal na webu nějaký odkaz na stejný problém tak píšu zde.
    Set top box mi nešlapal na naši kabelové televizi jelikož byl zakoupeny na aukru a byl pro upc tak jsem přes pc chtěl provést aktualizaci sw no vypadá to že se to povedlo set top box mi okamžitě po odpojení z pc začal automaticky vyhledávat všechny kanály a uložil je tohle by bylo v pořádku ale najednou mi vypisuje hlášku HDD neexistuje což je ale zajmavé protože ještě předtím než sem aktualizoval SW tak mi hardisk šel z formatovat v hlavním menu teď nelze a vypisuje stále jedno a to samé neměl náhodou někdo stejný problém či by náhodou nevěděl jak pomoct děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Zkusil bych HDD připojit do PC a vyzkoušet, jestli náhodou neodešel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    653

    zavolej smejdy v upc - oni ti prijimac vymeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,838

    Už ovšem nedostane HANDAN (kdyby hodně prosil, tak snad nějaký zbytkový repasovaný - ty vadný údajně vyhazují, už je neopravují). takže ho čeká KAON, a to ten novější typ (což není z bláta do louže, ale z bláta do ještě hlubšího bláta)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    2

    No jde oto že ten set top box byl původně pro upc ale já ho mám napojený na naši kabelovou televizi nikoliv na upc tv proto mi ani puvodně nešli ladit kanaly a vypisoval mi stále že nemá signál po reinstalaci sw už mi kanály z naší kabelovky naladil v pohodě ale ted mi to právě vyhazuje tu hlášku z hdd taky sem přemyšlel že bych zapojil do pc hdd ale normalně slyším jak nastartuje a jede v set top boxu ještě mě napadlo že bych ho nějak z formatoval přes ten pc ale pry tyhle hard disky maji nějaky jiný formát tak rad bych něco nepokazil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    To, že se rozjede nic neznamená. Formátovat ho v PC nemusíš, stačí na něm pustit testy. Podívej se, co to je za značka a stáhni si od výrobce diagnostiku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Handan DVB-C STB CV-6000 DVR
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-C
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 03-07-2019, 19:20
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2009, 06:33
  3. DVB: Stream tv z STB HANDAN 6000 DVR cez PC
    Od goldman v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2008, 03:48
  4. Set-Top-Box HANDAN CV5000CINX
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-C
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 07:48
  5. Set-Top-Box HANDAN DCX6000C
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-C
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-05-2007, 21:46