Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: HD Video cuká přes Allshare - Samsung

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    68

    Mám skoro stejný model (PS51D570) a pokud mi TV HD video na DLNA dekóduje, tak se rozhodně necuká. Jedu přes wifi dongle Samsung.
    Když zkusíš jiného klienta než televizi, třeba jiný PC nebo tablet, tak ti to necuká? Tipoval bych na problém software, co používáš jako DLNA server... nebo počítač.
    Ten kabel co používáš je jak dlouhý? Nekrimpoval jsi ho sám?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    57

    tak prave vyskusane s videom ktore ma minimalny bit rate 24.2 Mbps, pc kablom do wifi routeru a TV PS51d8000 wifinou na router a seka to
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od Wheelman Zobrazit příspěvek
    Mám to zapojeno bez switche... napřímo kabelem...
    Napřímo TV-PC? A jakou rychlost připojení Ti tedy ukazuje ta síťovka v PC? V PC máš dvě síťovky a zajišťuješ routování inetu pro TV?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od maciakba Zobrazit příspěvek
    tak prave vyskusane s videom ktore ma minimalny bit rate 24.2 Mbps, pc kablom do wifi routeru a TV PS51d8000 wifinou na router a seka to
    A co čekáš od Wifi?!?!
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 31-12-2011 v 07:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    148

    jo pres WIfi se to cuka i mě ale pres lan kabl ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    6

    No mám stejný problém. Mám nový router TP-LINK TL-WR941ND, do něj připojen přívod internetu a z něj do PC a TV (Samsung PS51D570). Když pustím Full HD 3D film přes AllShare, zhruba po minutách se film trochu seká a sníží se hlasitost.
    Zkoušel jsem to i přes PS3 a PS3 media server a to samé.

    USB flashku 32GB nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    6

    Zajímavé je, že 3D Full HD filmy mají celkový bitrate kolem 10 - 17 Mbps, můj router zvládne až 100 Mbps. Takže mi furt nejde do hlavy, proč se to seká, musí to jít. Zkoušel jsem i jiné DLNA servery, ale furt to samé.

    Moc prosím o radu jak to zprovoznit.

    Pře USB flashku to jede v pohodě, ale pro změnu nejde přetáčet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Pokud nemáš problém v LAN (kabeláž apod., ale to je málo pravděpodobné), tak Ti 100Mbit bohatě stačí (přes WiFi předpokládám nejedeš). Jestli je PC v pohodě (zátěž CPU během toho zpomalení apod.), tak je to v TV, prostě nestíhá dekódovat ze streamu.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 09-04-2012 v 07:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    6

    No kabeláž mám úplně novou. Router je taký úplně nový. PC mám sice starší, ale je to dvoujádro na 2,4 GHz, takže to si s 3D Full HD poradí. Zajímavé je, že třeba moje PS3 si přes PS3 Media server poradí s Full HD, ale s 3D Full HD se seká. TV si přes AllShare neporadí aní s 1080p ripem z BluRay.

    Já nevím, myslím, že chyba musí být někde v programu AllShare, ale nemůžu na to přijít.

    Všude mám aktualizováno na poslední verze a ani na zahraničních fórech se nemůžu ničeho dopídit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    TV jsi přes PS3 Media server jsi nezkoušel? A opačně, PC3 oproti AllShare?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    653

    kdyz chces prehravat 3 d film tak musis koupit prehravac na 3d http://3d-prehravace.heureka.cz/
    a do neho nejaky 3d film http://www.bontonland.cz/3d/
    proc jste lidi takovy tupci ??????????
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    6

    Přehravač mám (PS3), a samozřejmě zálohy svých origo filmu také . Ale kdo by to furt měnil v mechanice a tak řeším DLNA, abych mohl pohodlně sledovat kdykoliv cokoliv.

    Jinak jsem zjistil, že mám doma router 300Mbps a síťový adaptér v PS3jce zvládne dokonce 1000Mbps, takže ještě ví než kdy předtím nevím proč to nejde. Včera jsem zkoušel Rio 3D - opět slide show...už si nevím rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Motáš do sebe nesouvisející věci. Jestli mát vše připojené kabelem, tak Ti to jede "jen na 100Mbit", což ale bohatě stačí. Router na LAN portech víc neumí. 300Mbit je teoretická rychlost na WiFi a to, že má PS3 1Gbit je Ti v případě 100Bit routeru platné jako mrtvému zimník.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Tady si troufám tvrdit, že to není věcí ani tak LANky, jako spíš samotného druhého zařízení (třeba PC). Jak vyplívá z významu slova sharing=sdílení, vždy se jedná o spolupráci dvou zažízení. Takže v případě PC, pokud např. HDD s vymezeným prostorem pro sharing není defragmentovaný, může se stát, že hlavičky v HDD nestíhají. Pokud se PC přímo propojí LANkou s TV a škube to, pak vlastně už mnoho možností nezbývá. Buď nestíhá v dané kopresi videa TV, nebo zařízení, které to video do TV vysílá. Pak se nabízejí tři možnosti. 1. aktualizace TV, 2. údržba PC, 3. konverze videa do formátu, který TV "umí". Pokud však video škube jen s routerem v cestě, pak si dovoluji upozornit na to, že lepší routery umožňují nastavení priorit např. pro přenos videa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    K 1GB LAN sítím ještě dodávám, že mnoho uživatelů opomíná fakt, že nestačí, aby tuto rychlost sítě zvládala propojená zařízení, ale i samotný rozvod musí splňovat podmínky podle certifikace pro LAN 1GB, což je dané především typem a kvalitou použitých kabelů a délkou rozvodů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-12-2020, 15:22
  2. LCD: Samsung AllShare
    Od che v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-12-2012, 16:59
  3. SAMSUNG UE32ES6800 + ALLShare Play + Wifi Direct
    Od Mirinda78 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-06-2012, 19:40
  4. Funkcia Samsung Allshare
    Od tomy72 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-12-2011, 21:33
  5. Plazma: Samsung PS50C6500 jak na Allshare-sdílení s pc
    Od papen4 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-03-2011, 09:32